Femeia este un animal ciudat, spun unele voci răuvoitoare şi mie îmi vine uneori să le dau dreptate. Ne-am străduit mereu să evoluăm, să ne depăşim condiţia, să fim egale cu bărbaţii. Am cerut nişte presupuse drepturi, pentru a putea discuta cu bărbatii pe picior de egalitate. Îndrăgostiţi de noi, intimidaţi de forţa noastră, mânaţi de anumite interese sau pur şi simplu pentru a scăpa de cicăleala la care ne pricepem bine, bărbaţii au acceptat să primim drept de vot, să ne ocupăm mai mult de carieră decât de familie, să le fim egale.
elefant.ro
Mereu nemulţumite de condiţia noastră, ne plângem acum că nu mai avem timp, că suntem mult prea ocupate, că nu mai suntem tratate ca nişte flori gingaşe, aşa cum am merita, uitând că noi am cerut asta, că noi ne-am dorit să ni se recunoască puterea şi competența. Cariera a devenit mai importantă decât familia.

Serviciul ne ocupă tot mai mult timp, iar noi plătim bani grei şi ne lăsam sufletul măcinat de griji, pentru ca puii noştri să fie îngrijiţi de femei străine, casa să ne fie curăţată de persoane în care rar avem încredere. Ne transformăm corpul doar pentru a fi în pas cu moda, pentru a ne minţi că suntem mai atrăgătoare.

Am adunat dovezi în sprijinul celor spune mai sus, pentru a nu fi acuzată de nimeni că mint sau exagerez. Vă reamintesc într-un scurt colaj ce a făcut evoluţia din femeie. Priviţi cu atenţie:

 

 

LA MULŢI ANI, FLOARE GINGAŞĂ! LA MULŢI ANI, FEMEIE! BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ, DE FAMILIE, DE VIAŢĂ!!!