Piata imobiliara din Romania este in continua dezvoltare, iar investitorii recunosc faptul ca cererea pentru case este tot mai mare din partea cumparatorilor romani. Daca pana aucm 20 de ani oamenii isi doreau apartamente ultimii 10 ani au aratat o dorinta tot mai mare a romanilor de la locui la casa. Site-ul planex.ro ofera o gama vasta de proiecte case moderne la preturi avantajoase, pentru oricine!

Aceasta agentie se bucura de o echipa de arhitecti priceputi care executa proiecte coerente si valabile pentru piata imobiliara din 2022. Casele sau vilele independente sunt preferate de cei care doresc intimitatea unei locuinte singulare. Si daca doresc sa nu aiba batai de cap cu procesul, a alege direct de la dezvoltator este cel mai bine. Unii dezvoltatori ofera chiar unitati premium in comunitati inchise cu facilitati individuale sau comune.

Proprietarul are intimitate si control asupra designului si arhitecturii casei, impreuna cu utilizarea rentabila a materialelor utilizate si a calitatii. Se pot construi mai multe etaje, chiar se poate inchiria un etaj daca se face intrare separata, ceea ce ar fi o sursa buna de venit. Taxele de intretinere sunt,de sigur, dependente de multe caracteristici, insa in final merita investitia pentru ca nimic nu se compara cu statul la casa. Terenul va fi un atu si valoare de revanzare, daca cineva are rabdarea de a pastra pe termen lung, poate cerste peste ani. Casa este, de asemenea, o mostenire care va fi benefica pentru generatiile viitoare.

O casa independenta va fi mai potrivita pentru cineva care are o familie numeroasa si este deosebita in ceea ce priveste estetica casei lor, cartierul si intimitatea acestuia si, de asemenea, are puterea financiara pentru a completa un astfel de stil de viata. Avand sute de proiecte de case fara etaj sau proiecte case mici de unde sa aleaga, clientii pot apela cu incredere la planex.ro, fiind o sursa sigura si eficienta de a intra in posesia unei proprietati in cel mai rapid timp posibil.

De-a lungul timpului, o caracteristica importanta a casei a fost siguranta. In prezent, fiecare individ a decis sa aleaga o casa independenta intr-o zona suburbana, care ne asigura efectiv izolare sociala. Va va feri de virusi si infectii si alte neplaceri ale comunitatii.

Casa independenta reprezinta o investitie excelenta. Aceste locuinte spatioase reprezinta adesea o mare valoare de apreciere pe o perioada de timp. Valoarea terenului poate sa creasca in timp si astfel casa cu terenu aferent se dovedeste a fi si una dintre marile optiuni de investitii.

O casa independenta cu gradina sau terasa privata spune multe despre stilul de viata al unei persoane. Fiecare casa este reflecxia unui proprietar, a stilului de viata pe care il duce. Casele independente sunt intr-o anumita masura un simbol al luxului, al rafinamentului si al unui stil de viata exclusivist. Fara ziduri comune, fara alimentare cu apa comuna – o casa independenta vine cu o exclusivitate care nu este intalnita in apartamente. Puteti controla utilizarea apei si a altor utilitati fara sa va faceti griji pentru ceilalti rezidenti sau pentru incarcarea facturii la intretinere. Chiar daca casele mari sunt costisitoare, categoria de proiecte case mici de la planex.ro se adreseaza tuturor!