Multi spun ca nu conteaza prea mult aspectul unui site, ca important este continutul sau, dar sa nu uitam ca prima impresie conteaza, fie ca este vorba despre hainele pe care le porti, despre felul in care iti decorezi casa sau despre cum arata pagina ta web. Daca intri pe un site neingrijit, dezordonat, cu siguranta te enervezi inainte de a ajunge sa ii studiezi continutul. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care ne intra noua pe bloguri, site-uri sau orice alte pagini de internet am avea. Daca nu le place ceea ce vad in prima clipa, este posibil sa ne paraseasca inainte de a citi macar un rand.

Ca si mine, foarte multi nu stiu cum si-ar putea aranja site-ul, in asa fel incat sa il personalizeze, sa ii dea un aspect impresionant, care sa atraga atentia. Eu am avut noroc inca din prima clipa, dar nu toti sunt fericitii posesori ai unor prieteni de nadejde, care sa stie ce trebuie modificat. Ce ramane de facut, in acest caz? Cea mai buna si mai sigura solutie este ca cei aflati in aceasta situatie sa apeleze la o firma ce ofera creare site prezentare, ce stie sa faca un magazin online si sa il optimizeze SEO, si care sa nu ceara o avere pentru aceste servicii.

Unii stiu cum si-ar dori sa arate magazinul lor online, dar nu au idee cum se poate ajunge la acel rezultat, asa ca solutia ar fi sa discute cu designerul (designerii) firmei, sa ii explice exact ce doresc, iar specialistul sa implementeze ceea ce a conceput clientul, ba chiar sa vina cu sfaturi si idei, acolo unde este cazul. Pana si eu stiu cum mi-as dori sa arate blogul meu, daca as decide sa fac modificari pe aici, il vad in fata ochilor, insa tare greu mi se pare sa explic cuiva in cuvinte ce imi doresc. Sa ma apuc acum sa invat ceea ce altii au invatat in ani buni de scoala, mi se pare mult prea complicat, asa ca raman la ideea ca o firma specializata este cea mai buna solutie pentru cei care vor sa dezvolte o afacere online.