Skip to main content

Eroarea contului de Paypal

Știți deja că aveam ceva probleme cu contul de paypal, lucru care mă enerva maxim în ultima perioadă, din cauza neputinței de a pune mâna pe proprii mei bani. Orice aș fi făcut, îmi tot apărea o eroare în contul de paypal. Le-am trimis mail, solicitând suport tehnic, am reverificat fiecare literă a setărilor contului, am întrebat în stânga și în dreapta, pe oricine era dispus să îmi acorde trei secunde. Paypal continua să îmi afișeze acea eroare.

Eram legată de mâini, nu îmi puteam transfera pe card banii, iar paypal nu se învrednicea să îmi ia cei 1,50 euro, pentru verificarea cardului. La un moment dat, aproape că îmi luasem gândul de la ei. Acele 21 de zile de verificare, apoi eroarea inexplicabilă, puteau enerva chiar și o persoană mai puțin iute la mânie. Văzând că îmi descarc nervii într-un mod nedemn de o doamnă, băiatul meu s-a ”deranjat” într-un final să caute motivul pentru care nu îmi puteam retrage banii.

Nu l-a găsit din prima, dar a remarcat că îi pot transfera în orice alt cont de paypal, lucru care mi-a adus, pentru un timp, ușurarea. Apoi ne-a picat fisa: dacă pot fi transferați la altcineva după cele 21 de zile, clar  nu am setat aiurea contul, ci sunt probleme cu cardul meu. Fuguța la banca ce a emis cardul, Transilvania… Problema era simplă și s-a rezolvat într-o clipită. Pur și simplu cardul avea limita zero la tranzacții online, așa că am mărit limita undeva la vreo 5000 de lei pe zi.

Acum, aștept nerăbdătoare perioada în care chiar voi ajunge să ating zilnic această limită… 🙂

 

Comments
 • Claudia July 2, 2014 at 6:14 am

  Multe trebuie sa mai stii ca sa beneficiezi de proprii tai bani 🙂
  Eu inca nu am ajuns sa imi fac cont de Paypall. Doar urmaresc peripetiile voastre ca sa aflu ce si cum si apoi poate imi fac 🙂

 • Ciupercomania July 2, 2014 at 6:52 am

  pai e mult mai sigur ca o tranzactie bancara pentru ca ti se “trimit” bani folosind adresa de email si nu contul bancar. (este un element de siguranta in fata fishing-ului) …

 • tina July 2, 2014 at 7:32 am

  Eu is aproape dependenta de paypal. Iti asigura mai multa protectie decat daca ai folosit contul bancar la diverse plati online.
  Iti doresc sa ajungi la limita propusă cat mai repede.

 • PASERE RODICA MIHAELA July 2, 2014 at 7:58 am

  Te inteleg pentru ca si eu cand e vorba de chestii tehnice sunt neajutorata. Noroc cu iubitul meu care se pricepe si are bunavointa sa ma ajute.

 • Dana Lalici July 5, 2014 at 2:33 pm

  Pfoai, in sfarsit am explicatia! b\nu stiam ca exista carduri care au limita \zero la tranzactii, ma gandisem numai ca nu poate fi folosit international. Slava Domnului ca s-a rezolvat!!!!

 • Javra July 5, 2014 at 7:42 pm

  Era de datoria celor de la bancă să-ţi atragă atenţia asupra acestui amănunt. Sunt chichiţe pe care utilizatorii de carduri nu le cunosc, numai parţial din vina lor (nu citesc regulamentul, lung stufos şi cronofag, atunci când fac rost de un card).

 • Sergiu July 6, 2014 at 5:49 am

  Întreabă un prieten, Vienelo! 😀

  Dacă-mi ziceai… 😀

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.