Știți deja că aveam ceva probleme cu contul de paypal, lucru care mă enerva maxim în ultima perioadă, din cauza neputinței de a pune mâna pe proprii mei bani. Orice aș fi făcut, îmi tot apărea o eroare în contul de paypal. Le-am trimis mail, solicitând suport tehnic, am reverificat fiecare literă a setărilor contului, am întrebat în stânga și în dreapta, pe oricine era dispus să îmi acorde trei secunde. Paypal continua să îmi afișeze acea eroare.

Eram legată de mâini, nu îmi puteam transfera pe card banii, iar paypal nu se învrednicea să îmi ia cei 1,50 euro, pentru verificarea cardului. La un moment dat, aproape că îmi luasem gândul de la ei. Acele 21 de zile de verificare, apoi eroarea inexplicabilă, puteau enerva chiar și o persoană mai puțin iute la mânie. Văzând că îmi descarc nervii într-un mod nedemn de o doamnă, băiatul meu s-a ”deranjat” într-un final să caute motivul pentru care nu îmi puteam retrage banii.

Nu l-a găsit din prima, dar a remarcat că îi pot transfera în orice alt cont de paypal, lucru care mi-a adus, pentru un timp, ușurarea. Apoi ne-a picat fisa: dacă pot fi transferați la altcineva după cele 21 de zile, clar  nu am setat aiurea contul, ci sunt probleme cu cardul meu. Fuguța la banca ce a emis cardul, Transilvania… Problema era simplă și s-a rezolvat într-o clipită. Pur și simplu cardul avea limita zero la tranzacții online, așa că am mărit limita undeva la vreo 5000 de lei pe zi.

Acum, aștept nerăbdătoare perioada în care chiar voi ajunge să ating zilnic această limită… :)