Pe M. l-am cunoscut cu aproape zece ani în urmă. Un tip vesel, mereu pus pe șotii, mereu gata să aducă oamenilor un zâmbet pe buze. Este sufletul oricărei petreceri, este cel care are în permanență idei noi și glume bune, cel care știe cum să învioreze atmosfera. Știind toate astea, nu m-am mirat absolut deloc când am aflat că și-a găsit un job pe gustul său, un job care să se muleze perfect personalității sale: entertainment petreceri copii. Omul acesta cu suflet bun și cu o incredibilă poftă de viață este acum sufletul petrecerilor pentru copii, e cel care animă atmosfera și care stârnește rasete printre cei mici. Eu le-aș recomanda tuturor părinților să apeleze la firme care oferă entertainment pentru petreceri copii, căci micuții vor avea parte de experiențe deosebite, vor învăța lucruri noi și se vor distra de minune alături de prieteni.

Prietenul nostru lucrează acum prin străinătate, însă dacă locuiți în România și doriți să luați legătura cu o firmă care oferă entertainment pentru petreceri copii, vă recomand cu drag să intrați pe site-ul paradisulpersonajelor.ro sau să dați clic direct pe linkul de mai sus. Veți găsi acolo informații despre ceea ce înseamnă, concret, entertainment pentru petreceri copii, dar și o listă de prețuri, ca să știți exact cum să vă pregătiți pentru petrecerea micuțului vostru. Ce vor face copiii în timpul petrecerii? Ei bine, vor avea norocul de a se bucura de jocuri, dansuri, concursuri, coregrafii, modelaj de baloane, face-painting. Închirierea unui entertainer înseamnă că micuții vor fi nu doar supravegheați pe tot timpul petrecerii, ci se vor și distra pe cinste, așa cum merită. Mai multe detalii găsiți pe site-ul recomandat de mine.

Eu vreau să povestesc astăzi despre o discuție de demult, pentru a sublinia faptul că orice copil merită să se bucure de viață și să rămână cu amintiri cât mai plăcute de la petrecerile sale. Când prietenul nostru s-a angajat ca entertainer, eu i-am spus că trăim vremuri grele, că e criză (se întâmpla în vremea când cuvântul criză ne speria pe toți) și că prea puțini părinți vor mai fi dispuși să scoată bani din buzunar pentru așa ceva. A râs cu poftă și mi-a spus că am uitat de timpurile când băiatul meu era mititel. Mi-a amintit faptul că nu îi refuzam nimic, că încercam să îi fac viața cât mai frumoasă și mai interesantă. M-am uitat în urmă și i-am dat dreptate. Apoi am auzit cuvintele care spun totul despre noi, cei care suntem părinți:

“Pentru copii nu e niciodată criză!” – așa mi-a spus omul acesta vesel și încrezător. Mie mi se pare că este cât se poate de adevărat. Că avem mai mulți sau mai puțini bani, atunci când copilul își dorește ceva, facem tot ceea ce ne stă în puteri pentru a-i satisface dorința, pentru a-l face fericit chiar și pentru o clipă, o oră, o zi. Pentru copil uităm de facturile neplătite, de datoriile de la bancă, uităm de orice și îi oferim cât mai multe lucruri distractive, inclusiv entertainment pentru petreceri copii.