Piata din Romania avea nevoie de un spatiu virtual unde artistii desavarsiti sa isi expuna creatiile unice, creative si deosebite. Pe de alta parte, romanii tind din ce in ce mai mult sa opteze pentru produsele de acest gen, cele ce nu sunt facute in serie, cele ce nu se gasesc la orice magazin de la coltul strazii.

Pe acest principiu a mers si echipa emerca, cea care a creat un spatiu virtual dedicat artei, frumosului si creatiilor ce reunesc aceste doua aspecte.

Ce este emerca?

Vorbim de o platforma ce urmeaza sa se lanseze. O serie de artisti in ale picturii, desenului si ai altor arte deja au pregatit pentru publicul interesat o gama larga de produse unicat, intruchiparea pura a creativitatii si imaginatiei lor. Toate aceste creatii isi vor gasi locul in cadrul „targului online” pe care emerca il gazduieste.

Daca e sa enumeram ce fel de produse urmeaza sa regasim pe site-ul emerca.ro, lista este cu siguranta foarte lunga si in continua crestere. Putem mentiona aici tablouri canvas sau din sticla, stickere, picturi, tricouri, traiste si lista poate continua in acest sens.

Cei care apreciaza cu adevarat arta si sunt interesati sa achizitioneze creatii veritabile ale unor artisti cunoscuti sau mai putin cunoscuti din Romania, pot accesa platforma emerca pentru a-si alege de acolo produsele ce le atrag mai mult atentia.

Adevarati trubaduri ai artei, atat artistii, cat si clientii platformei, nu pot iesi decat in castig. Pe de o parte, prin intermediul site-ului emerca.ro, artistii isi fac mai cunoscute creatiile proprii, ajungand mai repede la publicul interesat. Pe de cealalta parte, cei ce sunt pasionati de arta in general au ocazia unica de a achizitiona produse deosebite, atat pentru ei insisi, cat si pentru cei dragi.

Cadourile speciale pentru cei dragi, regasite pe platforma emerca

Si, pentru ca de fiecare data cand intentionam sa oferim un cadou unei persoane dragi, dorim sa gasim ceva deosebit, altfel si sa avem siguranta ca nu va mai primi acelasi cadou si de la altcineva, emerca este solutia ideala.

Cadourile clasice nu mai sunt in trend. Iar, cu cat oferim un cadou mai deosebit unei persoane apropiate, cu atat ne vom arata mai mult implicarea si interesul. De multe ori nu doar gestul conteaza, ci si cadoul in sine. Iar cu ajutorul platformei emerca vom reusi sa ne individualizam prin cadouri artistice, unice, perfecte pentru cei pe care ii apreciem.

Stati pe aproape, urmeaza lansarea oficiala a site-ului emerca.ro!