Apa este una dintre cele mai scumpe resurse fiindca intretine viata, igiena personala si a locuintelor, dar este si o sursa inepuizabila de energie. Cand este seceta o perioada indelungata si ne mor animalele, se opreste apa de la robinet si nu mai avem cu ce sa udam plantele din gradina, realizam cat de scumpa este apa.

Momentele acelea in care nu te poti duce nici la toaleta fiindca nu poti sa tragi apa sunt cele mai grele si demonstreaza cat de rau este fara apa. In Africa, femeile aduc apa si de la 5-10 kilometri punandu-si viata in pericol, fiindca in acele rauri pot fi crocodili. Arabii scot apa de la adancimi fantastice si asa putem intelege de ce o sticla cu apa potabila costa cat o avere in statele arabe. Se spune ca nu cheltuiesti pe mancare si vizitatul edificiilor, cat dai pe apa in acele regiuni!

Fata de lichidul vital, noi, oamenii, gresim mult. Poluam atmosfera si nici ploile numai sunt curate ca altadata si contaminam si panza freatica, iar cand primim apa gratuit o lasam sa se risipeasca in loc sa o economisim. Cu apa stransa in cele doua-trei zile de ploaie mocaneasca, neintrerupta se pot face multe lucruri utile, fara sa te coste un ban, cu o investitie minima, utila si amortizabila: cuve plastic.

Ai o sera, o gradina de trandafiri sau gazon? Strange apa de ploaie in cuve de plastic produse de Schoellerallibert.com si vei vedea ca faci economii de milioane. Apa provenita din precipitatii este gratuita si te ajuta sa faci economii substantiale. Cu ea salvezi plantele de la moarte, iti adapi animalele, speli covoarele si podelele, cand apa este atat de rara si scumpa, incat abia iti permiti de baut.

Nu trebuie sa fie seceta sa recurgi la aceasta strategie. Apa pastrata in cuve este gratuita 100%, in timp ce apa de la robinet sau scoasa cu pompa din fantana costa.

Cuvele din plastic sunt utile si in livada si la marginea gradinilor de legume. Culegem prunele care sunt foarte coapte si isi lasa deja zeama si ca sa nu le storcim si mai rau punandu-le dintr-un vas in altul le rasturnam in cuvele din plastic. Zeama este pastrata in totalitate de peretii solizi, astfel ca ne asiguram o tuica buna si stopam risipa in intregime. Pe un gospodar care a ingrijit pomii si a investit mult in livada il doare orice galeata de fructe pierduta si orice litru de zeama.

Nici cu rosiile nu se munceste mai putin! Mai intai pui rasadurile, le uzi cu grija, le legi si le copilesti, apoi plivitul, prasitul si stropitul. Tot timpul frumos iti trece pe langa ele, fiindca vrei sa mananci un aliment sanatos. Cand vin caldurile excesive, unele rosii sunt coapte atat de tare, incat plesnesc pe planta sau in mana, cand sunt culese. Daca nu ajung in cuva, tot sucul gustos si sanatos se pierde.

Cuve folosite numai la prepararea solutiilor pentru stropitul pomilor, al cartofilor si tuturor plantelor sunt de asemenea foarte utile fiindca preparate la aer, oamenii nu mai inhaleaza mirosurile daunatoare.

Si produsele petroliere usor solidificate sunt pastrate foarte bine in aceste cuve din material rezistent. Dupa utilizari variate recipientele vor fi bine curatate. Cuvele de dimensiuni mai mari pot fi utilizate si in locul hambarelor pentru depozitarea provizorie a cerealelor. Boabele nu se mai pierd printre scanduri, iar daca se cumpara si capacul, soarecii nu pot intra la hrana din cuva. Capacul si peretii solizi pastreaza produsele curate si impiedica decimarea acestora de catre daunatori.

Si sistemul de fixare al cuvelor este modernizat si vine in intampinarea cumparatorilor.
Daca este nevoie de cuve in puncte fixe, acestea vor fi dotate cu picioare solide. In cazul in care se impune manipularea acestora incarcate, se recurge la strategii moderne: sine sau roti.


Pentru descarcarea-incarcarea unor produse mai pretentioase, cuvele sunt prevazute cu usi de acces pe laturile scurte sau pe cele lungi.
Cu ajutorul cuvelor poate fi pus la punct si un sistem de irigatii sau de adapare a animalelor, fiindca aceste ambalaje moderne si utile stimuleaza imaginatia.

In cazul in care aveti nevoie urgenta de ladite din plastic, galeti din plastic prevazute cu capac, cuve sau containere pentru suc de fructe si pulpa de fructe si legume, solicitati o livrare de urgenta producatorului si veti primi comanda in cel mai scurt timp!