Unele dintre articolele de imbracaminte nu pot fi spalate pur si simplu la masina de spalat de uz domestic, ci trebuiesc curatate prin procedee mai complexe, la o unitate specializata in servicii de curatare chimica. Desi se plateste o taxa pentru acest gen de servicii, avantajele clientului sunt multiple: imbracamintea isi va pastra calitatile si culorile, articolele de imbracaminte vor fi curate si calcate, deci pot fi purtate imediat, etc.

In principiu, pe eticheta articolelor de imbracaminte, producatorul precizeaza exact ce regim de curatate are fiecare. Exista materiale ce nu pot fi spalate sau curatate cu apa, ci este necesar un procedeu de curatare uscata sau chimica. Pentru realizarea acestor actiuni trebuie sa va adresati unei curatatorii profesionale, care este dotata cu echipamente specifice pentru astfel de proceduri.

SDS Group pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse si echipamente pentru dotarea firmelor specializate in curatatoria hainelor. Acest tip de aparate, respectiv un echipament curatatorie complet, comercializate de catre SDS Group provin de la producatori de renume mondial si sunt de cea mai buna calitate. Pe langa echipamentele destinate curatarii efective a hainelor, la SDS Group mai gasiti si alte tipuri de aparate pentru un alt fel de activitati specifice procedurilor de curate si ingrijire a hainelor, cum ar fi mese de calcat, prese pentru haine, mese speciale pentru scos chiar si cele mai rezistente pete, cabinete de finisare sau boilere de abur. Chiar daca pentru clienti toate aceste aspecte sunt necunoscute, in spatele ghiseului de unde lasati si ridicati hainele, se desfasoara o succesiune de procedee si actiuni menite sa va redea frumusetea articolelor de imbracaminte.

Echipa de profesionisti de la SDS Group SRL este mereu la dispozitia dumneavoastra si doreste sa se erijeze in pozitia de partener responsabil, oferind  seriozitate garantata pentru toti clientii sai in prestarea tuturor tipurilor de servicii prestate: livrare, consultanta tehnologica de santier, montaj si instalare, scolarizarea profesionala si service in garantie si post-garantie. Consultantii de vanzari si tehnicienii din echipa SDS Group dau dovada de profesionalism in relatiile cu clientii si se adapteaza rapid si permanent la necesitatile acestora, oferindu-le cele mai bune solutii pentru afacerea lor, precum si un stoc diversificat de consumabile si piese de schimb.