Vi se întâmplă şi vouă să rămâneţi blocaţi în faţa unei pagini nescrise, încercând să găsiţi o introducere la ceea ce urmează să postaţi pe blog? Am stat minute în şir uitându-mă la foaia albă, căutând cuvintele cu care să încep. Ştiam deja ce voi scrie, dar  nu reuşeam să găsesc începutul. Acum, că l-am găsit, pot trece mai departe, la pregătirea unei noi ediţii a jocului Happy Weekend. :)

 

happy weekend

 

Ofer sfaturi şi nu cer nimic în schimb. Sub nici o formă nu le permiteţi copiilor să bage degetele în gură, dacă doriţi să îi vedeţi frumoşi, sănătoşi şi cu dinţii aşezaţi frumos pe maxilar. Cunosc oameni care au dormit cu degetul în gură în copilărie şi mai târziu au regretat. Maxilarul s-a deformat, iar dinţii aproape că nu încăpeau în gură. Văzându-i, îmi aminteam mereu de gluma cu cele două babe, una având dinţi doar pe maxilarul superior, alta pe cel inferior:

-Mie-mi plouă-n gură!

-Mie nu!

 

cu degetul in gura

 

Avea Ionuţ vreo patru ani şi îşi încerca puterile în zeci de feluri, dar nimic nu îmi dădea mai multe emoţii decât proba de echilibristică şi forţă de la tocul uşilor. Se cocoţa ca o maimuţică până sus şi acolo încerca să rămână cât mai mult timp, rezemat în mâini şi în tălpile picioarelor. Acum aflu că şi alţii au trecut de aceste probe, ajungând să exceleze în domeniu.

 

veverita

 

Îi ştiţi pe ciudatii care îşi transformă viaţa şi corpul pentru a ajunge să semene cât mai bine cu idolii lor? Aţi văzut câţi Elvis şi Michael există pe pământ? V-aţi fi gândit vreodată că cineva şi-ar putea dori să arate precum Chewbacca din Războiul Stelelor?

 

chewbacca

 

Tentaţii întâlnim la tot pasul, dar obrăznicia unora nu are limite! Nu pricep de unde au atâta neruşinare! Să intre în curtea omului şi să îl muşte de nas?

 

magar

 

Dacă ar fi un caz singular, poate că aş trece cu vederea, dar ştiind că mai sunt şi alţii care profită de neatenţia noastră, îmi doresc să ne unim forţele, să îi combatem prin toate mijloacele, pentru a eradica furtul şi neruşinarea. Cum aş putea ierta pe cineva care atentează la peştele meu?

 

hotul a fost surprins

 

Nu mişca nimeni! Mâinile sus, că trag!

Nu trage, dom’ Semaca, sunt eu, Lăscărică!

 

nu trage, dom' semaca, sunt eu, lascarica

 

Cine îşi mai aminteşte de vremurile când televizorul se repara cu un pumn bine plasat, când în loc de antenă puteai folosi o furculiţă, iar dacă aveai antenă trebuia să umbli cu ea prin tot locul, până când găseai cea mai bună poziţie. Al naibii ghinion făcea ca întotdeauna cea mai bună poziţie să fie cea în care nu aveai cum să rămâi. Unii, mai isteţi, şi-au dresat pisicile să aibă grijă de antenă, cât se uită ei la meci.

 

acum prinzi mai bine programele tv

 

Câte nu face omul pentru ca patrupedul său să o ducă bine, să se poată descurca până şi singur! Stăpânul poate pleca liniştit la serviciu. Căţelul nu va muri de sete, nici nu va bea apă clocită, datorită noului dispozitiv.

 

dispozitiv de apa pentru caini

 

Vă doresc un weekend liniştit!

 

 

Particip la jocul Happy Weekend, iniţiat de Elly. Astăzi ediţia cu numărul 22 din 2-13.