Draperii moderne, de la Velaria, pentru o casă elegantă

Draperiile au revenit rapid în topurile preferințelor clienților casnici și nu numai. După ce au fost înlocuite de jaluzele sau rulouri, acestea au revenit în atenția tuturor, căpătând un aspect modern și elegant. Achiziționarea draperiilor poate transforma orice încăpere într-un colț elegant, plin de rafinament.

Velaria.ro îți pune la dispoziție draperii moderne pentru o casă elegantă. Este un magazin care oferă clienților posibilitatea de a se bucura de frumosul și rafinamentul pe care îl transmit draperiile și perdelele. În cadrul magazinului poți observa că deși draperiile sunt la mare căutare și într-o varietate de modele, acesta dispune și de rulouri și jaluzele pentru cei interesați.

Dacă îți dorești să amenajezi casa într-un stil vintage sau modern, ai nimerit în locul potrivit!

Draperiile pe care le cuprinde magazinul Velaria fac parte din categoria celor simple, ideale pentru persoanele ce urmăresc stilul minimalist sau poți apela la draperii moderne. Acestea nu sunt singurele tipuri pe care le poți comanda, ci și cele clasice, unicat, de lux sau draperii la ofertă.

Draperii moderne, de la Velaria, pentru o casă elegantă

Instalarea draperiilor necesită, evident, și sisteme de prindere. În această categorie sunt incluse galeriile și șinele de care ai nevoie. În funcție de culoarea dorită, poți comanda galerii albe, aurii, negre sau maro. Ai la dispoziție o varietate de draperii moderne pentru o casă elegantă, perfectă pentru toată familia!

Draperiile nu sunt doar de decor, ci acestea țin și locul jaluzelelor sau a rulourilor. Întrebuințarea lor este de a nu permite luminii să pătrundă în încăpere și de a limita câmpul vizual a celor din afara casei. Grosimea materialului va permite ca pe timpul verii să ai temperatura optimă în orice încăpere, în timp ce aspectul acesteia este unul elegant.

Pentru o amenajare cât mai plăcută, poți apela inclusiv la tapet, pe care îl găsești tot la velaria.ro. Tapetul poate fi cu model sau uni, în funcție de preferințele tale și de cromatica încăperii. O mulțime de trenduri și obiceiuri revin, printre care se numără și tapetul. Acesta este la mare căutare, datorită eleganței pe care o generează într-o încăpere.

Comenzile pot fi plasate direct de pe site, iar dacă ai nelămuriri sau dorești să plasezi comanda alături de consultanță, o poți face prin intermediul numerelor de telefon sau la e-mailul vanzari@velaria.ro.

Achiziționează draperii moderne pentru o casă elegantă și cu ajutorul unor simple accesorii vei schimba complet aspectul unei întregi case!