Regret, în mare secret, că nu am ales să fiu blogger de travel, să profit de diverse oportunități ce li se ivesc acestora pentru a putea vizita întreaga lume. Dacă aș fi avut sau nu succes, habar nu am. Cert este că mă apucă uneori un dor de ducă incredibil, o agitație greu de stăpânit. În astfel de zile caut diverse informații despre țările pe care mi-aș dori să le vizitez, despre obiectivele turistice mai importante, despre obiceiurile altora. Nu mai visez să zbor cu avionul, că e cam scump în perioada verii, dar niște bilete autocar italia mi-aș cumpăra și mâine, dacă soțul meu și-ar putea lua câteva zile libere de la serviciu. Transportul internațional de persoane cu autocarul sau microbuzul este din ce în ce mai bun, iar prețurile sunt cu adevărat atractive. Cu puțină răbdare și un strop de noroc poți găsi și ofertele potrivite pentru cazare, așa că o vacanță se aranjează cât ai bate din palme. 

Mie Italia mi-a plăcut foarte mult și mi-aș dori să o revăd alături de soțul meu, să îl plimb prin locurile de poveste pe care le-am întâlnit, să îl duc la prietenii mei de acolo, să îi ofer cea mai bună pizza din Napoli, cea mai bună înghețată din Verona, cele mai bune pateuri din Vicenza, cea mai bună friptură din Roma. Unii dintre voi știu că în urmă cu mulți ani mi-am dus și copilul în Italia. Ne-am dus cu avionul (un zbor scurt, în care el a dormit de parcă ar fi fost pe cel mai moale pat) și ne-am întors cu autocarul. Atunci am înțeles că transportul internațional de persoane cu autocarul este o chestie cum nu se poate mai bună, că în acest fel pot merge în excursii și vacanțe atât oamenii care au grămezi de bani, cât și cei care au salarii modeste, dar o mare poftă de a călători, de a vedea lumea, de a se relaxa și a se bucura de frumusețea acestei planete.

Pentru cei care dispun în această vară de mai mult timp liber, las mai jos câteva cuvinte despre o companie de transport internațional de persoane care vă poate duce în siguranță în Italia și în multe alte locuri frumoase din Europa. Noi am fi optat pentru Turcia sau Franța, dar se pare că e destul de nesigur să ajungi pe acolo în 2016, așa că Italia rămâne una dintre destinațiile cele mai plăcute și mai bune.

SC NICKTRANS SRL – Suceava este o societate infiintata in anul 2004.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma noastra asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc.

Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.”

Nicktrans autocar

Dacă vă doriți o evadare de vis, iată câteva detalii:

“Servicii oferite

NICKTRANS va pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:

 • rezervari bilete autocar
 • rezervari bilete avion
 • asigurari medicale pentru calatorii in strainatate
 • informatii turistice
 • comercializarea de produse turistice
  – sejur pe litoral
  – sejur in statiunile montane
  – tratament balneo-medical
  – tururi si circuite
  – excursii scurte”