Don Williams – muzică country

Don Williams – muzică country de bună calitate pentru cei care știu să guste acest gen.

Sora mea s-a autoinvitat la o cafea, așa cum face ea de obicei, știind că nu mă deranjează niciodată, căci în prezenta ei “mă simt de parcă aș fi singură”, după cum îmi place să o tachinez pe sora mea. M-a găsit ascultând muzică country și dansând cu Bruno, lucru care a mirat-o și în aceeași măsură a distrat-o grozav.

Câinele s-a rușinat și a refuzat să mai danseze, deși pe chipul surorii mele se citea plăcerea de a ne urmări. Văzând că nu mai am cu cine să dau spectacol, m-am așezat gâfâind pe un scaun și abia atunci a remarcat și ea că ascultam un cântăreț de care nu auzise niciodată. A fost cu atât mai uimită cu cât m-a văzut entuziasmată la maxim de el și de muzica lui. Un bătrân. Dar ce bătrân! Ce muzică!

Haide să îți pun și altă melodie! Ascult-o și pe asta! Dar asta cum ți se pare? Din cântec în cântec am ajuns să îi ascultăm tot repertoriul, ba unele medolii chiar de mai multe ori, așa cum meritau. Eu oricum fac asta în fiecare zi, de la o vreme. Uneori îl ascult în surdină, pe întuneric, alteori în plină zi, cu muzica dată la maxim – (deloc) subtilă promovare a acestui gen muzical printre românii din cartierul meu.

Don Williams, un artist care cântă muzică country pe gustul meu

Don Williams. Un artist care cântă fix pentru sufletul meu, un om pe care l-aș asculta zi și noapte fără să mă plictisesc. Sora mea, mai bine ancorată în realitate, m-a întrebat dacă mai trăiește Don Williams. Nu știam nimic despre el, în afară de cuvintele din melodii. Ne-am uitat repede pe wikipedia și am descoperit, încântate, că omul era în viață. Nu puteam spera să ajung la vreun concert al lui, însă îmi era suficient să știu că nu a devenit legendă.

Don Williams - muzică country de bună calitate

Până astăzi, când din pură întâmplare am aflat că s-a stins pe data de 8 septembrie 2017, la doar câteva zile după ce l-am ridicat în slăvi în fața surorii mele, după ce i-am fredonat fiecare melodie, după ce am spus că sunt o ciudată care întreaga vară a ascultat muzică country, fără să aibă idee și fără să îi pese de melodiile care sunt în vogă la noi sau aiurea.

Don Williams, îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut vara frumoasă! Și pentru toate verile care vor mai veni!

Don Williams – muzică country de bună calitate