În haine de gală sau în pijamale, dimineața, dar și seara, ne învârtim zi de zi într-un dans elegant, nebănuit de prea mulți. Doi pași înainte, un pas înapoi, doi pași înainte, un pas înapoi… Îmi fac prieteni noi pe facebook, dispare unul dintre cei vechi, iar doi prieteni noi, iar unul vechi dispărut… Nu îi regret pe cei pierduți. Le observ lipsa doar atunci când verific numărul de ”prieteni” la care am ajuns. Habar nu am cine lipsește la apel. Clar nu erau persoane importante și nu mai aveam nimic a ne spune, nu?

Tot din cauza numărului prea mare de prieteni, veniți doar ei știu de unde (unii), am ajuns în situația de a nu mai putea vedea ce postează pe facebook prietenii mei vechi. În loc să întâlnesc, la prima oră a dimineții, articole scrise de bloggeri, dau nas în nas cu ceșcute de cafea, floricele și citate așezate în dreptunghiuri viu colorate.

Unora le dau rapid unfollow, sperând că lipsa unei cafeluțe va fi înlocuită de vreun articol scris de prietenii mei bloggeri. Nici vorbă! În locul cafelei apare mereu altă cafea, parcă urmând legile lui Murphy. Altora parcă nu îmi vine să le dau unfollow, pentru că mă citesc, îmi like și share fiecare articol de pe blog, fie el advertorial sau non-advertorial.

Acestea fiind spuse, vă rog să mă luminați. Cum fac să văd pe facebook ce mai postează cei 2-300 de bloggeri din lista mea de prieteni?