Skip to main content

Doi pași înainte, un pas înapoi

În haine de gală sau în pijamale, dimineața, dar și seara, ne învârtim zi de zi într-un dans elegant, nebănuit de prea mulți. Doi pași înainte, un pas înapoi, doi pași înainte, un pas înapoi… Îmi fac prieteni noi pe facebook, dispare unul dintre cei vechi, iar doi prieteni noi, iar unul vechi dispărut… Nu îi regret pe cei pierduți. Le observ lipsa doar atunci când verific numărul de ”prieteni” la care am ajuns. Habar nu am cine lipsește la apel. Clar nu erau persoane importante și nu mai aveam nimic a ne spune, nu?

Tot din cauza numărului prea mare de prieteni, veniți doar ei știu de unde (unii), am ajuns în situația de a nu mai putea vedea ce postează pe facebook prietenii mei vechi. În loc să întâlnesc, la prima oră a dimineții, articole scrise de bloggeri, dau nas în nas cu ceșcute de cafea, floricele și citate așezate în dreptunghiuri viu colorate.

Unora le dau rapid unfollow, sperând că lipsa unei cafeluțe va fi înlocuită de vreun articol scris de prietenii mei bloggeri. Nici vorbă! În locul cafelei apare mereu altă cafea, parcă urmând legile lui Murphy. Altora parcă nu îmi vine să le dau unfollow, pentru că mă citesc, îmi like și share fiecare articol de pe blog, fie el advertorial sau non-advertorial.

Acestea fiind spuse, vă rog să mă luminați. Cum fac să văd pe facebook ce mai postează cei 2-300 de bloggeri din lista mea de prieteni?

Comments
 • Raluca M. April 16, 2014 at 6:15 am

  Nu sunt cam multi 2-300 de bloggeri prieteni? Eu nu as avea rabdare…sau timp!

 • Diana April 16, 2014 at 12:15 pm

  Uau!
  Habar nu am cum se poate face sa iti implinesti dorinta.
  La mine sunt doar 74 de prieteni si nu pot urmari tot ce posteaza – nu mare lucru, pentru ca cei din lista mea de prieteni sunt – in majoritate – persoane pe care le-am intalnit in “viata reala”. In plus, nu prea bantui pe FB – cand am facut cont mi-am dat seama ca e mare consumatoare de timp aceasta retea. 🙂

 • Adrian Manea April 17, 2014 at 11:16 am

  Şi eu cred că sunt cam mulţi 200-300!

 • vavaly April 18, 2014 at 10:36 am

  eu mai zisei : grupuri. nu bag in lista de prieteni personali ci urmaresc pe grupuri. daca te uiti in lista mea de prieteni sunt putini. dar blogerii posteaza pe grupuri si acolo vezi. simplu, nu?
  sau macar mai simplifici treaba. si nici nu pierzi contacul cu prietenii personali si chiar reali. chiar daca nu sunt blogeri si posteaza cescute de cafea 🙂 (ceea ce din fericire nu e ccazul la mine). in plus am si setarea aia sa nu ma vada si sa nu vad decat prietenii, adica cei strict din lista, nu si tot neamul si toate fostele sau fostii :))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.