Diverse ganduri

V-ati imaginat vreodata cum arata o femeie ce si-a injectat botox in buze, atunci cand este bosumflata? Sau ele nu isi mai permit acest lux? Ati asistat vreodata la o discutie (intre barbati) despre avantajele de natura tehnico-sexuala pe care botoxul le poate aduce in viata masculilor? Nu trebuie ratat un asemenea moment! Distractie maxima, garantata!

Rupe o frunza de spanac, priveste-i nervurile robuste, imagineaza-ti cum s-a scaldat fericita in roua, la ceasul matinal cand tu inca te lafaiai in calduta lenjerie de pat, cum a crezut ca va imbatrani pe campul natal. Apoi urmareste cum frunza de spanac, oparita, se inmoaie si isi schimba culoarea, cum se transforma intr-o chestie bleaga, diforma. Nu te cuprinde mila de ea, nu simti fiori de groaza la gandul ca si noi, oamenii, ne transformam uneori in acelasi mod?

Femeia… Daca este tanara si ne deranjeaza, obisnuim sa spunem ca este nefu… Daca a imbatranit si tot nu s-a potolit, clar se transforma intr-o baba acra, careia nu ii convine nimic. Parerea mea! :D

Diverse ganduri oglindite in randuri, mantie peste mintea obosita, prapastie ce ma separa definitiv de alte randuri, semnate ca la carte, afisate acolo unde eu nu voi mai ajunge, caci am coborat bariera…

 

One thought to “Diverse ganduri”

  1. Odată cu îmbătrânirea, botoxul nu mai ajută femeile să fie sexy, ci scârboase. Ridurile nu mai pot fi ascunse. Şi totusi, îmbătrânirea este inevitabilă. Toţi ne-am dori să rămânem veşnic tineri, dar fizic nu vom reuşi niciodată. Ceea ce contează e să ai pe cineva care te iubeşte în orice moment, o persoană care te va iubi şi când vei avea riduri şi atunci poţi fi fericită cu adevărat. Dar, există şi varianta solo, adică dacă te accepţi aşa cum eşti şi te bucuri de realizări, poţi să fii o persoană fericită. Totul depinde de tine.

Părerea ta e importantă pentru mine