Dezabonează-te, nu băga blogul la spam!

Unii bloggeri pot afla când le bagi blogul la spam. Înțeleg. Te-ai abonat pentru că îți plăcea. Din cine știe ce motive, astăzi nu îți mai place. E ok. Bloggerul nu se supără decât când află că tu, omul care îl urmăreai cândva, l-ai marcat ca fiind spammer. Asta nu mai e ok. Dezabonează-te, nu băga blogul la spam!

Te-ai abonat pentru că ai rezonat cu ceva de pe blogul omului, nu-i așa? Adică el ți-a oferit gratuit gândurile, părerile, ideile sale. A muncit pentru fiecare cuvânt așternut pe blog. Ți-a oferit clipe în care te-ai relaxat, te-ai bucurat, ai zâmbit sau doar ai căzut pe gânduri. Ai plătit vreodată pentru textele pe care le-ai citit? NU! Te-ai folosit de ceva primit în dar.

Drept mulțumire, când ai primit un nou e-mail în care ți se spunea că bloggerul a mai publicat un articol, l-ai aruncat în spam. Oare așa îi răsplătești pe toți cei care îți oferă mici bucurii? Ce fel de om ești?

Bloggerul nu a făcut spam. Nu te-a deranjat aiurea. Tu, de bunăvoie, te-ai abonat la blogul lui. Dezabonează-te elegant, fără să bagi blogul în spam!

Îți aduci aminte momentul în care te-ai abonat? Ți s-a cerut să introduci, cu propriile tale degete, adresa TA de e-mail. Apoi ți s-a cerut să confirmi că nu e o greșeală, că ai înțeles că vei primi notificări când bloggerul va publica noi articole. Ai fost de acord.

Dacă azi nu îți mai place, te poți dezabona. În loc să trimiți blogul la spam, e suficient să apeși butonul de dezabonare și niciodată nu vei mai fi deranjat de bloggerul care nu îți mai place. Simplu, elegant, cinstit.

Poartă-te regește, așa cum fac oamenii civilizați! Vrei să dovedești că ești mai presus decât bloggerul care nu îți mai place? Poartă-te ca atare. Dezabonează-te, nu băga blogul la spam!

O clipă pentru eternitate – pe care o alegi? Pe cea în care faci rău gratuit sau pe cea în care te porți regește?

Dezabonează-te, nu băga blogul la spam!

sursa foto