Skip to main content

Detectiv particular

M-am trezit in aceasta dimineata cu o intrebare in cap: ce carte sa iau cu mine in Italia, in vacanta. Facebook mi-a amintit imediat ca anul trecut pe vremea asta ma intrebam ce carti sa iau cu mine in Scotia. Din intreaga biblioteca am ales atunci multe sf/fantasy, o carte inspirata din fapte reale si una despre un detectiv particular priceput, haios si, desigur, mereu intrat pe nedorite in diverse incurcaturi. Acum stau cu cartea in mana si ma intreb daca asa se intampla si in realitate, daca omul care alege sa devina detectiv particular intra in incurcaturi atunci cand preia cate un nou caz.

Poate ca da, poate ca nu. Mi-e greu sa raspund la o asemenea intrebare, caci nu cunosc pe nimeni care sa practice meseria respectiva. Totusi, sunt absolut sigura ca fiecare detectiv particular are in tolba o multime de povesti mai mult sau mai putin amuzante si chiar i-ar sfatui pe toti sa isi publice, la un moment dat, memoriile, caci ar fi pacat sa se piarda in negura uitarii, nestiute decat de apropiati. Desi nu cunosc nici un detectiv particular, stiu totusi o doamna care, la un momente de rascruce al vietii sale, a apelat cu incredere la o firma specializata in asa ceva.

Casatorita de peste 20 de ani, avand copiii mari, pe picioarele lor, femeia a simtit ca in familia ei ceva mergea prost. Dupa multe discutii avute cu sotul care nega tot timpul ca ar avea ceva de ascuns, ea s-a decis sa apeleze la un detectiv particular care sa ii confirme sau infirme banuielile ce o macinau. La inceput am zambit cu mila, sceptic, din coltul gurii, cand am aflat, insa alegerea ei s-a dovedit a fi inspirata.

Dupa urmariri cum vezi doar prin filme, dupa saptamani de incertitudine, detectivul particular al firmei la care apelase femeia a revenit cu raportul final: sotul ei o insela cu o femeie mai tanara. Profitand de faptul ca afacerile in purtau dintr-un oras in altul de cateva ori pe saptamana, omul isi facea de cap prin restaurante si hoteluri. Pus in fata evidentei, a pozelor care ii dovedeau infidelitatea, omul a fost nevoit sa recunoasca faptul ca relatia lor intrase in rutina, ca simtea cum imbatraneste si voia sa profite de ultimele clipe ale tineretii care ii mai ramasese. Femeia a plans, s-a jelit, insa de iertat nu a putut ierta. A inaintat divort, caci prefera sa traiasca singura decat cu un barbat care nu o mai iubea si care isi facea de cap cu femei tinere.

Daca aveti nevoie de un detectiv particular, accesati linkul de mai sus. Puteti beneficia de investigatii legate de presupusa infidelitate a partenerului, de verificarea conduitei profesionale a angajatilor/colaboratorilor, de localizarea unei persoane, verificarea conduitei minorilor sau chiar de verificarea cv-urilor angajatilor. Detectiv Premium dispune de o intreaga echipa de detectivi particulari profesionisti care au o indelungata experienta in ceea ce priveste investigatiile si supravegherea. De asemenea, fiecare client in parte este tratat cu maxim de respect, caci acentul este pus in primul rand pe confidentialitate si profesionalism.

Comments
 • vax-albina September 7, 2018 at 8:51 pm

  Mă transform în detectiv și întreb: ce-ai făcut cu Vienela de altădată?

  • Vienela September 7, 2018 at 8:55 pm

   Este aici, ascunsa in adanc, franta de oboseala, incapabila sa miste un deget in zilele libere. Scrie texte in cap, dar nu le publica pe blog din cauza ca nu are energie. Mi-e dor pana si mie de ea. <3

 • monologpeblog September 10, 2018 at 12:40 pm

  Trista situatie, insa asta e viata. Meseria de detectiv privat nu e foarte cunoscuta in Romania, si cu atat mai mult e o nisa pt cei care stiu meserie. Ma uitam cu placere la serialul Moonlight, serial despre detectivi particulari, insa ma indoiesc ca e ca in filme.

 • Diana September 11, 2018 at 5:03 pm

  Stiu o familie care a apelat la o agentie de detectivi particulari pentru a afla care este anturajul baiatului lor – li se parea ca ceva nu e tocmai in regula cu el (si nu era – fuma etnobotanice); detectivul le-a spus cum sta treaba si parintii au reusit, cumva, sa-si scoata fiul din acel anturaj.

  Dar nu pentru asta am venit aici! 🙂
  E 11 septembrie si am venit sa iti urez La muuulti ani frumosi! 🙂 Sanatate sa ai si putere de munca! Succese!
  Te imbratisez cu drag! <3

  • Andreea September 19, 2018 at 4:15 pm

   Since in astfel de cazuri e mai bine asa decat sa-ti lasi copilul de izbeliste.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.