Skip to main content

Detalii despre noua temă de blog

Odată cu noua temă de blog au venit și mici neajunsuri, pentru că nimeni și nimic nu este perfect în această lume. La tema veche nu aveam arhivă, așa că mă chinuiam să îmi amintesc diverse titluri sau cuvinte din postări atunci când doream să regăsesc un articol scris cu mult timp în urmă. Mă obișnuisem așa și chiar căpătasem o oarecare experiență în a găsi acul în carul cu fân. Nu se vedeau categoriile pe care mi-am împărțit articolele (apropo de asta, știe cineva cum le șterg pe cele inutile?), lucru care mi-ar fi ușurat căutările.

Acum tema îmi afișează că am și arhivă, dar de fapt minte. Apăsând acel buton, cititorul ajunge la pagina Despre. Îmi sunt afișate categoriile, multe dintre ele fără rost trecute acolo, dar nu mai am pagina de contact și blogroll-ul. Să spunem că am rezolvat o problemă trecând adresa de e-mail la About. Dar cum să fac cu blogroll-ul? Deocamdată nu am decât două variante: fie renunț la el, ceea ce nici nu îmi trece prin cap, fie fac o categorie separată pe blog.

Pentru cei pe care îi aveam în blogroll va însemna probabil un gest nu tocmai plăcut, însă nu știu cum altfel aș putea proceda. Pentru cei pe care nu i-am avut în blogroll pe vienela.ro, deși mi-as fi dorit să îi pot recomanda și aici, nu numai pe doaronline sau pe blogul vechi, probabil va fi clipa în care vor spune: în sfârșit, s-a decis și ea! 🙂 Nu promit să îl fac astăzi sau mâine, însă mă voi ocupa de asta de cum voi reuși să îmi fac puțin timp.

În loc de Recent posts mi-ar fi plăcut să am un fel de top al celor mai citite articole. Așa aș fi știut și eu ce vă place mai mult și ce nu. Încep să fiu pretențioasă, nu? Ceea ce mă deranjează cu adevărat se ascunde la comentarii. Acolo este într-adevăr o problemă: nu mai pot răspunde fiecărui comentator în parte și mă văd nevoită să scriu în fiecare comentariu numele persoanei cu care vorbesc. Ieri mi-au venit buluc mai multe comentarii în același timp, deci chiar dacă aș fi vrut, tot nu aș fi putut răspunde în așa fel încât să se așeze în ordine, să se înțeleagă cine și cui îi răspunde.

Cu toate aceste mici neajunsuri, nici prin cap nu mi-ar trece să renunț la noua mea temă de blog.

Comments
 • Ana-Maria January 8, 2014 at 2:45 pm

  Nu se poate pune si next post sau old post?Intreb si eu ,ar fi mai simplu.

 • Gabriela January 8, 2014 at 2:46 pm

  E frumos aici la tine. Imi place ca ai schimbat fundalul. Ii da blogului personalitate.

 • Radu January 8, 2014 at 4:46 pm

  Am observat din prima dar e mai bine să le vezi chiar tu! Spor!

 • Vienela January 8, 2014 at 6:17 pm

  Ana-Maria, cred ca se poate pune, cu conditia sa te pricepi, dar nu este cazul meu. :)))

 • Vienela January 8, 2014 at 6:17 pm

  Multumesc mult, Gabriela!

 • Vienela January 8, 2014 at 6:18 pm

  Unele le-am vazut si eu din prima, Radu, dar am inchis ochii. Sper sa isi faca timp Cristi sau sa gasesc un baiat priceput si de incredere, care sa faca mici modificari.

 • Irealia January 9, 2014 at 6:35 am

  Am intrat la spam sau în gaura neagră? 🙁

 • Raluca M. January 9, 2014 at 6:37 am

  Eu zic ca este impactul noului. O sa rezolvi toate aceste mici probleme si o sa fie ok. Ia partea buna, iesi din monotonie.

  Mie imi place noua tema mult de tot!

  Zi faina sa ai!

 • gabi January 9, 2014 at 7:30 am

  Ai optiunea de a adauga o pagina noua pe care sa o denumesti Contact. Apoi instalezi un plugin Contact Form (parca asa ii zice) si ai creat si optiunea de contact. Pentru a putea da reply la comentarii intri la setings-discussion. Acolo bifezi Enable threaded (nested) comments. Si gata 🙂

 • Pinky Rainbow January 12, 2014 at 12:25 pm

  Mie imi place noua ta tema foarte mult! Si chiar daca nu mai poti da “Reply” comentariilor, nu-i bai. E perfecta pentru acest blog! Se pare ca amandoua am inceput anul cu renovarea casutelor virtuale. 😀

 • elly weiss January 28, 2014 at 8:54 pm

  Cu vreo 2-3 articole in urma tocmai despre aceste neajunsuri vorbeam. Cu comm-urile.

 • […] intrat în cap că vreau temă nouă pentru blog, dar stau cu teama că afară-i vopsit gardul, iar înăuntru-i leopardul. Vreau o temă care să […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.