În urmă cu aproximativ doi ani, soțul meu și-a cumpărat un telefon oarecare, despre care prietenii fiului meu susțineau că e făcut pe vapor. În prima clipă nici măcar nu am înțeles ce înseamnă asta, așa că mi-au tradus ca pentru un copil. Marca respectivă de telefon spun ei că nu se face într-o fabrică, ci în locuri clandestine. Nu sunt sigură că trebuie să îi cred, mai ales că o văd prin magazine, inclusiv în magazinele celor ce dețin companii de telefonie mobilă. Iar telefonul a fost chiar bun și, în mâinile unui om mai grijuliu, ar fi trăit probabil încă zece ani. De fapt, el încă funcționează perfect, dar are o problemă la bateria care se descarcă mult prea repede, la 2-3 ore de utilizare.

Dar cea mai enervantă problemă (pentru soțul meu) a fost faptul că nu reușea să îi găsească o husă pe măsură. A intrat din magazin în magazin, s-a uitat și prin online, nimic. Pentru respectivul telefon nu se fabrică huse. Aflând acest lucru, a decis să caute ceva apropiat ca mărime și, într-un final, a optat pentru husa samsung j5, o husă extrem de ușoară și de subțire, care s-a mulat perfect pe telefonul pricinos. Da, cu toate că e vorba despre mărci diferite de telefon, husa samsung j5 s-a potrivit aproape perfect pe un telefon oarecare, de la o altă firmă.

husa-samsung-galaxy-j5-2016-ringke-air-smoke-black-bonus-folie-ringke-invisible-screen-defender

Este gândită să protejeze “jucăria” contra zgârieturilor și șocurilor, adică tocmai contra celor precum soțul meu, care au și nu au grijă de gadget-urile lor, care le scapă și le lovesc involuntar de câteva ori pe zi, din grabă și din neatenție. Din cate am înțeles, această husă ar fi fabricată din termopoliuretan premium, lucru care o face să aibă însușirile necesare pentru protejarea gadget-ului de diverse șocuri, zgârieturi și alte asemenea mici incidente inerente.

Pe site-ul stifler.ro, la descrierea produsului, e scris alb pe negru că “Husa Ringke Air Galaxy J5 2016 urmareste cu atentie conturul telefonulu”. Nu doar atât, vă pot spune eu cu certitudine. Această husă poate urmări cu precizie și conturul unui alt telefon, al cărui nume nu are sens să îl dau aici și acum. Da, materialul este excelent, asta vă pot garanta. Merită fiecare leu plătit pentru husă, căci face treabă bună și chiar protejează telefonul. Este fabricată în Coreea de Sud, locul din care vin tot mai multe lucruri de cea mai bună calitate.

Despre husa samsung j5 vă mai pot spune că vine la pachet (sub formă de bonus în magazinul stifler.ro) cu o folie de protecție Ringke pentru display, lucru demn de a fi luat în seamă, căci ecranul chiar are nevoie de protecție sporită, dacă ne gândim că e permanent solicitat, permanent atins… Pentru că soțul meu e mult timp plecat de acasă în cursul zilei și chiar are nevoie de un telefon (ieftin) a cărui baterie să țină mult, și-a cumpărat un altul, iar mie mi-a lăsat telefonul care face obiectul acestui articol.

Îl folosesc de o săptămână (numărul de telefon îl dau numai pe privat :p ) și sunt tare mulțumită. Știți ce îmi place mult la el, în afară de faptul că pot comunica pe fb și când ies cu câinele la plimbare? Că husa în care e învelit se simte foarte plăcut la atingere și aproape că nu se observă că e doar o învelitoare. Pare să fie chiar corpul telefonului.

Și sper să nu vă mirați când spun că nu aveam telefon până săptămâna trecută. Am povestit cândva pe blog că m-am enervat și am spart telefonul din dotare și că de atunci am ales să nu mai folosesc, să nu mai pot fi găsită și ținută ore în șir de vorbă, mai ales că, datorită bloggingului, comunic mult pe mail și pe fb.