Skip to main content

Despre Brodank, cu respect

În ultimul timp, despre lenjerii de pat eu am tot vorbit, atât din punctul de vedere al cumpărătorului casnic, încântat de ceea ce a găsit pentru casă, cât și din cel al turistului care își dorește ca, în vacanță, concediu, deplasare, să găsească cele mai bune condiții în locul unde se cazează. Ce ar fi să vorbim astăzi și pentru cei care au nevoie de un singur producător pentru tot ceea ce este nevoie într-un hotel, într-o pensiune, ba chiar și într-o clinică medicală?

Cunosc o familie care a închiriat, acum câțiva ani, un elegant hotel în mijlocul orașului în care locuiesc. Proprietarul este plecat în State și, pentru a nu lăsa frumosul hotel în paragină, a decis să caute pe cineva priceput și dornic să câștige niște bani muncind cinstit. Ei bine, această familie, de care eu am fost destul de apropiată într-o perioadă, de cum s-a instalat în hotel, a decis că lucrurile trebuie să se schimbe, să capete un aer profesionist, care să atragă mai mulți clienți și să lase o impresie deosebită oricui le-ar fi călcat pragul.

Nu vă voi povesti despre cât de frumos au aranjat holul de la intrare, despre cât de multe oferte au pregătit pentru bar, nici despre minunatele rețete pe care bucătăria lor le oferă clienților. Vă voi spune numai cât de mult au căutat o firmă care să le ofere întreaga gamă de produse necesare aranjării camerelor. Îmi povesteau despre ceea ce au găsit acolo când au luat hotelul în primire. Nici o față de pernă nu semăna cu alta, nu existau două cearșafuri identice, prosoapele erau de toate culorile, iar de afară, hotelul semăna cu un cort de circ: fiecare cameră avea draperii cu alte modele și alte culori.

S-au dat peste cap, au întrebat în stânga și în dreapta și au aflat de existența firmei Brodank Comarnic (fosta Brod – Rvl). Poate cel mai cunoscut producator lenjerii hotel, Brodank vine cu o experiență de aproape 20 de ani în acest domeniu și reușește să acopere prin ofertele sale întreaga gamă de produse profesionale pentru hoteluri, pensiuni, spitale și clinici. Fețe de masă, perdele, draperii, huse pentru scaune, cuverturi, lenjerii de pilote, perne sau pat, toate pot fi găsite la Brodank. Asta înseamnă în primul rând că cei interesați nu vor mai alerga de la un producător la altul pentru fiecare produs în parte.

Toate produsele textile au preț de producător, sunt de calitate, rezistente și foarte frumoase. Normal că familia despre care vă povestesc nu a stat pe gânduri nici o clipă. De atunci au trecut câțiva ani, iar ei continuă să fie foarte mulțumiți de alegerea făcută. Afacerea le merge bine, clienții revin cu plăcere, iar ei continuă colaborarea cu Brodank și povestesc oricui dorește să îi asculte cât de mulțumiți sunt.

Comments
  • Nina January 26, 2014 at 1:11 pm

    Si oricat ai crede ca nu conteaza, chestiile astea conteaza foarte mult. Acum vreo 6 ani am fost la o pensiune prin Moldova si am gasit acolo pe langa un loc superprimitor si impecabil de curat, niste paturi cu saltele si mai ales lenjerii minunate. Pur si simplu cand am ajuns, am lasat bagajele si voiam sa mergem sa colindam un pic imprejurimile. Ca orice turist, ne-am lungit un pic pe pat, sa-l incercam, asa imbracati de drum cum eram si pur si simplu nu ne-am mai putut da jos de acolo. Am adormit asa vreo doua ore cu toții, si eram vreo 4. Evident ca am acum si acasa lenjerii din acelea, dintr-un bumbac satinat de cea mai buna calitate. Am dormit atunic in cele 5 zile petrecute acolo, mai bine ca la mine acasa.

  • Post a comment

    Threaded commenting powered by interconnect/it code.