Mă pregăteam să ies din adolescență. Cel mai bun prieten al meu era deja șofer profesionist, abia întors de la școala făcută prin nu mai țin minte ce județ. M-a învățat să îi conduc Dacia și mi-a permis să mă dau în spectacol la volanul camionului. De la acest băiat am aflat cum arată o bujie (mi se spunea deseori că îmi lipsește una), ce rol are planetara și că bateria auto, dacă nu este manevrată cu atenție, poate arde piele, și haine, și tot ce îi mai iese în cale. Pe atunci nu știau băieții de baterii auto Bosch, de baterii auto Rombat sau de cine mai știe ce tip de baterie auto. Dar unii învățau pe propria piele că neatenția costă.

Prietenul meu, grăbit fiind să schimbe o baterie auto, a reușit să se stropească pe haine cu acid. Ne-am speriat rău, apoi ne-am amuzat pe seama faptului că la fiecare întâlnire aveam câte un accident. Cu nici o săptămână în urmă rămăsesem eu fără hanorac, după ce ne-am răsturnat într-o balastieră cu saviem-ul (nume sub care era cunoscut tipul de camion pe care îl conducea) și mi-am pătat hainele cu ulei de motor. De fapt, nu era nimic amuzant, însă la 18 ani totul pare simplu, chiar și înlocuirea unei baterii auto sau răsturnarea din cauza nisipului lipit de bena camionului. Nu știu cum mai stau treburile acum și chiar mi-ar plăcea să mă lămuriți. Bateriile auto sunt la fel de periculoase la manevrare sau acidul este mai bine izolat, să nu pună în pericol neatenții, nepricepuții sau pe cei grăbiți?

Pot să vă ofer, la schimb, o informație prețioasă: dacă doriți baterii auto Bosch ori baterii auto Rombat la prețuri avantajoase, puteți intra în magazinul online VrumAuto (clic pe unul dintre linkurile de mai sus). Acolo veți găsi o gamă variată de produse pentru care livrarea se realizează rapid atât în București, cât și în întreaga țară. Și un sfat, dacă îmi permiteți: în cazul în care nu ați mai schimbat până acum baterii auto și nu vă pricepeți, apelați la o persoană pricepută care, în doar câteva minute, vă scapă de griji. Nu îmi cereti să vă spun dacă vi s-ar potrivi mai bine baterii auto Bosch sau baterii auto Rombat, că nu mă pricep chiar atât de bine. Dacă aveți nevoie de sfaturi și recomandări, solicitați părerea specialiștilor de la VrumAuto.

acumulator-auto-bosch-s4-12v-72ah-680aen-0092s40070