Pentru ca o firma sa functioneze bine si sa aiba rezultate adevarate, pe langa faptul ca produsele si serviciile trebuie sa fie de cea mai buna calitate, consider ca este necesar ca numele firmei sa ajunga la public, la toti cei care ar putea fi viitori clienti. Acest lucru poate fi realizat prin cateva mijloace devenite deja clasice: reclame la televizor, la radio, in mediul online, pliante, flyere, afise, fluturasi, carti de vizita, bannere, brosuri, mape de prezentare etc. Desigur, nu trebuie uitate nici retelele de socializare, in special facebook, deoarece aproape toata lumea pare ca s-a mutat acolo. Cei care isi permit sa puna sub ochii oamenilor toate aceste feluri de reclama sunt cei care au succesul cel mai mare si care se ridica cel mai repede.

Pentru ca reclamele la radio si la tv au preturi destul de piperate, firmele aflate la inceput de drum sau care au un buget mai mic pot incepe prin a se folosi de pliante, bannere, afise, fluturasi, carti de vizita etc. Si aici va pot recomanda un site, vreaupliant.ro, unde puteti beneficia de oricare dintre aceste mijloace de a ajunge la potentialii clienti fara sa cheltuiti o avere. Pe site-ul vreaupliant.ro veti intalni o echipa de absolventi ai Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti, sectia Grafica, oameni modesti si priceputi care sa va ajute sa duceti numele firmei mai departe, sa il faceti cunoscut in cele mai diverse medii.

Acest studio de grafica publicitara va poate oferi, la preturi foarte mici, creatii de design grafic pentru flyere, pliante, bannere, afise de tot felul, fluturasi, brosuri, carti de vizita, mape de prezentare, dar si logo-uri / sigle, meniuri, invitatii pentru evenimente. Dupa cum frumos si foarte inspirat spun chiar cei din spatele site-ului vreaupliant.ro, ofera “cam tot ce poti vedea cu ochii”. Pana la urma, despre asta este vorba: despre impactul pe care un logo, un anunt, o prezentare il are asupra omului la prima vedere, stiut fiind faptul ca o imagine face cat o mie de cuvinte si ca se intipareste in memoria omului mult mai usor decat un text.

Iata un motiv foarte serios pentru care fiecare firma ar trebui sa aiba logo-ul sau, deosebit de a-l altora, un logo care sa fie cu adevarat memorabil, dar si lucrat bine, de catre profesionisti. Iar echipa din spatele site-ului vreaupliant.ro chiar este o echipa de profesionisti, dupa cum usor veti putea observa, daca veti intra pe pagina lor, acolo unde exista un portofoliu. Pe langa faptul ca acesti tineri au terminat un liceu de arte plastice, pentru a deveni ceea ce sunt astazi si ceea ce ii recomanda au ales sa urmeze o serie de cursuri intensive in domeniul deloc usor al designului grafic.

Nu este usor, mai ales pentru cei care nu au cunostinte solide in acest domeniu, sa realizeze chiar si un banal logo si asta o spun dupa ce am incercat sa ajut un prieten care are o firma. Am apelat la prieteni bloggeri si ei s-au chinuit zile intregi sa creeze ceea ce dorea prietenul cu firma. Pentru ca nu iesea asa cum isi dorea, am cautat pe internet si am ajuns pe site-ul vreaupliant.ro, locul unde i se va realiza logo-ul mult dorit.

Design Grafic Vreau Pliant SRL-D
Municipiul Bucuresti
Sector 6
Telefon: 0773.773.607
E-mail
contact@vreaupliant.ro