Urmaream candva o emisiune tv unde erau prezentate diverse deserturi facute de maestri cofetari si tare ma mai minunam de ceea ce reuseau sa faca. Pur si simplu fiecare desert, fiecare tort era o adevarata opera de arta la care muncea intreaga echipa, astfel incat orice client sa fie multumit, sa primeasca exact ce si-a dorit. Punand in munca lor nu doar pricepere, ci si entuziasm, pasiune, reuseau sa isi surprinda intotdeauna clinetii cu torturi chiar mai reusite decat ar fi sperat cineva sa iasa. I-am admirat si invidiat indelung.

De curand am aflat ca si la noi exista cofetari care pot transforma desertul in opere de arta. Este suficient sa tastati pe google cuvintele tort copii bucuresti sau sa dati clic direct pe linkul din aceasta propozitie pentru a ajunge in locul unde o intreaga galerie foto va poate demonstra ca nu exagerez cu nimic. Cei care isi doresc un tort deosebit pentru copii, daca sunt din Bucuresti, au ocazia de a comanda si primi cele mai frumoase si mai reusite torturi.

Nici nu este de mirare, daca ne gandim ca realizatoarea lor, doamna Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator & Senior Trainer & Owner, are in spate o experienta de peste 15 ani, timp in care a excelat in acest domeniu si a primit nenumarate semne de recunoastere a talentului sau, premii si diplome de specializare si perfectionare “in confectionarea , modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea.”

Chiar va rog sa nu ma credeti pe cuvant de aceasta data, ci sa intrati pe site-ul unde deserturile in general si torturile in special arata de parca tocmai se pregatesc sa mearga la cea mai importanta competitie din domeniu, decise sa castige primul loc. Am vazut acolo un tort pentru copii care a facut sa imi vina apa in gura si sa ma intreb daca as putea comanda si eu ceva asemanator pentru nepotul meu, chiar daca noi nu locuim in Bucuresti.

Unii dintre voi stiu deja ca nepotelul meu imi calca pe urme, ca iubeste toate animalele si ca isi doreste sa le poata vedea in mediul lor, desi deocamdata este prea mic pentru a-si da seama ca uneori aceasta dorinta este aproape imposibil de indeplinit. Dar un tort reusit, un tort care sa aiba toate elementele potrivite si care sa il aduca cu un pas mai aproape de dorinta lui, cu siguranta ii pot oferi.

tort-copii-bucuresti

In plus, am descoperit ca pe site-ul artdessert.ro exista un concurs interesant, la care ar fi pacat sa nu ne incercam norocul. Mai multe detalii despre tort copii bucuresti si despre concurs gasiti pe site.

“Participa la concursul “Un tort numai pentru tine”

– Concurs valabil in perioada 07 septembrie 2016 – 07 octombrie 2016 –

Cel mai frumos mesaj va fi premiat cu un tort Irina (2 kg).

  1. ne dorim ca fiecare recenzie sa fie obiectiva
  2. ne dorim cat mai multe recenzii de 5 stele pentru ca asa suntem noi de 5 stele
  3. prin aceste recenzii faci cunoscut brand-ul nostru Art Dessert prietenilor si cunostiintelor”