Un lucru este cert: masajul are ca scop relaxarea si rezolvarea unor probleme de la nivel corporal. Cei de la Masaj Club aduc in atentia publicului interesat posibilitatea de a experimenta si un alt tip de masaj, care are ca scop tot relaxarea, dar intr-un alt mod. Acestia ofera servicii de masaj erotic, fiind una dintre locatiile de top de acest gen din Bucuresti.

Echipa este formata din persoane care iubesc ceea ce fac si fiecare angajat, inclusiv cei care stabilesc programarile pana la zeitele care ofera masajul, respecta strict confidentialitatea clientilor. Nimic nu paraseste incaperea. Orice persoana care are nevoie de o relaxare, de momente de liniste sau de atentia unei zeite de la acest salon, poate apela la aceste servicii pentru o schimbare de atitudine si de stare.

Nu incerca doar un tip de masaj

Indiferent daca este prima data cand le calci pragul sau daca ai mai fost la ei, alege sa experimentezi mai multe tipuri de masaj de care sa te bucuri. Poti chiar combina doua dintre ele. Unul dintre masajele oferite de ei, specific salonului, este artemis masaj. Acesta se realizeaza cu un ulei special din argan. Arganul aduce si beneficii pielii, fiind unul dintre uleiurile usturatoare la pret deoarece aceasta planta creste doar in cateva parti ale lumii.

De fiecare data cand vii la ei poti experimenta si alte senzatii si stari si cu siguranta te vei relaxa si vei redescoperi din nou pasiunea si senzualitatea care poate iti lipsesc din viata. Persoanele singure pot veni la masajclub.ro pentru a avea parte de o conversatie placuta cu una dintre angajate sau poate chiar cu doua, trei, alaturi de un masaj pe care nu il vor uita vreodata.

Nu doar cei singuri pot merge, ci si cuplurile dezinvolte, dornice de nou. Daca vrei sa faci cu adevarat o schimbare poti alege masajul erotic intr-o alta locatie, cum ar fi cel de la hotel. Discretia este cheia la un astfel de salon, la fel si promptitudinea. Se ocupa echipa lor de toate cele necesare astfel incat clientii nu trebuie decat sa se bucure de servicii.

Poti accesa site-ul pentru a descoperi toate tipurile de masaj si pentru a afla mai multe informatii cu privire la ce servicii ofera, alaturi de costurile fiecaruia. Exista si varianta de masaj VIP, despre care poti descoperi detalii daca suni pentru o programare, deoarece acolo ai parte de mai multe surprize.

Contact:

0727 861 111