Cand ai parul drept iti doresti bucle si cand ai bucle iti doresti par drept. Este ironia cu care se confrunta orice femeie. Dincolo de a-ti dori ceea ce nu ai, buclele afro sunt un hairstyle pe care sa il incerci cel putin o data in viata. Nu te gandi ca depinzi de salon pentru asta. Descopera ondulatorul special Gina’s si de posibilitatea de a-ti crea buclele afro la tine acasa!

Ondulator profesional usor de folosit acasa

Gina’s este un brand nascut din pura pasiune pentru acest gen de hairstyle. Ondulatorul afro disponibil pentru comanda in cadrul paginii www.ginas.ro este unic. Asta pentru ca iti permite sa te bucuri de rezultat pana la 3 zile.

  • Are o tija din titan, asta inseamna rezistenta sporita si calitate premium a ondulatorului. Se incalzeste repede si nu iti arde parul.
  • Are o dimensiune mica, unica, de 7 mm. Este dimensiunea perfecta pentru ca buclele sa fie afro in adevaratul sens al cuvantului, nu doar o incercare de a obtine un astfel de look.
  • Dispune de afisaj digital, ceea ce iti permite sa faci reglajele necesare rapid si simplu.

Ai parte de livrare gratuita, oriunde in tara.  Ai si drept de retur, de pana la 100 de zile, just in case. Garantia este de 2 ani. Pachetul include si o manusa de protectie. Cu siguranta doritoarele au mai incercat si cu alte ocazii acest tip de hairstyle. Da, poate fi destul de deranjant faptul ca buclele afro sunt foarte mici. Cu fiecare suvita rulata pe ondulator te poti atinge de tija incalzita. Manusa din pachet iti va fi de ajutor pentru a evita incidentele de acest gen.

Pentru utilizare optima ondulatorul se opreste automat cand ajunge la temperatura setata, maxima de 230. Vei alege in functie de tipul tau de par. Cert este ca poate coafa chiar si parul subtire sau mai gros, oricat de rebel. Vei crea cu usurinta buclele afro, stranse si rezistente, iar efectul acestora poate dura pana la 3 zile.

Buclele afro pot fi o alegere versatila pentru cele cu par lung sau mediu. Poti purta parul astfel sau in atat de multe combinatii, chiar si pentru un outfit vintage style. Poate fi coafura ta de zi cu zi sau cu putine modificari o poti face o aparitie wow la evenimente speciale. Tu alegi!

Descopera oferta de pret in cadrul paginii oficiale!