Ce activitati practici de obicei pentru a te relaxa? Practici un sport anume? Ai un serial preferat pe care il urmaresti? Totusi, indiferent de activitatea pe care o practici pentru a te relaxa, da roadele mult dorite? Astazi mi-am propus sa iti prezint o astfel de activitate – pictatul pe numere.

Poate parea totul banal la inceput, mai ales daca auzi pentru prima data de pictura pe numere. Sa stii ca este o activitate pe care te tine in suspans, iti stimuleaza concentrarea si te face sa te focusezi pe detalii. De acum iti mai ramane doar sa alegi modelul perfect pentru tine. De unde achizitionezi tablouri pe numere? Recomandarea mea pentru tine este magazinul online tablouripenumere.ro, iar in cele ce urmeaza iti voi spune si de ce.

Iti plac peisajele? Descarca-ti emotiile pe un tablou pe numere cu peisaje!

Sa stii ca nu esti limit/a la capitolul modele. Pe tablouripenumere.ro gasesti chiar si tablouri pe numere cu peisaje. Nu vorbim doar de cateva modele, ci de zeci de astfel de tablouri pe numere. Daca iubesti peisajele, fie ele de primavara, vara, toamna sau iarna, gasesti in cadrul magazinului online anterior mentionat modele care promit sa iti satisfaca aceasta placere. Avand in vedere ca le pictezi chiar tu, placerea de a picta va fi cu atat mai mare.

Pictatul tablourilor pe numere poate fi o activitate de grup – stiai asta?

Daca vrei sa imparti placerea de a picta cu cineva drag tine, o poti face cu usurinta prin intermediul tablourilor pe numere. Tablourile pot fi pictate si in doi – in acest fel scurtezi timpul alocat acestei activitati. Tablourile complexe au nevoie de mai mult timp pentru a fi finalizate, deci daca simti ca nu ai rabdarea necesara pentru a le duce la bun sfarsit alege-ti un coechipier.

Ce alegi pentru tine? Pai alege tabloul pe numere ce te inspira, cel prin intermediul caruia simti ca vei atinge starea de zen absolut. Toate modelele disponibile sunt impartite pe categorii sugestive, astfel alegerea ta este cu atat mai simpla. Descopera despre ce este vorba pe tablouripenumere.ro.

Tablourile pe numere vin insotite de toate cele necesare pentru ca tu sa le poti finaliza!

Nu trebuie sa te complici cu achizitionarea pensoanelor sau a culorilor pentru ca mereu vei beneficia de set complet de pictura pe numere. Mai exact, fiecare model achizitionat de pe tablouripenumere.ro vine insotit de panza canvas, 3 pensoane de dimensiuni diferite, toate culorile pe baza de apa si acril necesare pentru finalizarea picturii, dar si un autocolant cu pictura pe numere in miniatura.

In plus de asta, indiferent de valoarea comenzii ai transport gratuit oriunde in tara. Plata poate fi facuta exclusiv cu cardul bancar, iar in cazul in care nu iti place produsul achizitionat, il poti returna in maxim 14 zile.

Mai multe detalii cu privire la produsele disponibile regasesti pe tablouripenumere.ro. Poti lua legatura si cu personalul la numarul de telefon 0754 459 540 sau prin e-mail: contact@tablouripenumere.ro. Sediul magazinului este in Suceava pe strada Marasesti, nr.18, etaj 1, camera 2.