DelphiOnline sustine sanatatea cu produse de calitate pentru curatenie

Curatenia din casa, cat si cea de la birou, este vitala pentru noi si sanatatea noastra.  Un mediu curat si dezinfectat ne apara de aparitia anumitor bacterii, microbi sau virusi si trebuie sa acordam o atentie sporita, mai ales in aceasta perioada de pandemie.

Fiecare gospodina, are in arsenalul ei de acasa produse de curatenie dintr-o gama destul de larga, insa sa recunoastem ca de multe ori, in acea goana la cumparaturi, luam ceea ce ne pica in mana de pe raft si punem in cosul de cumparaturi, iar dupa ce ajungem acasa realizam ca acel produs nu prea isi face treaba.

Si uite asa adunam pe rafturile noastre produse de curatenie care expira, pe care nu le mai folosim si ocupa un spatiu inutil.

With DelphiOnline it’s clean and more

Delphionline.ro este un magazin online conceput pentru oamenii care au o grija deosebita de sanatatea lor. Magazinul online contine o gama variata de produse de curatenie de inalta calitate cu care poti sa iti injumatatesti munca si sa-ti mai ramana timp liber pentru relaxare.

Gama lor de produse nu se refera doar la persoanele fizice, ci si la cele juridice pentru ca si ei au nevoie sa mentina curatenia in spatiile comerciale pe care le detin. Mai mult decat atat, firma ofera si consultanta in ceea ce priveste alegerea produselor necesare, in alegerea materialelor igienico-sanitare, echipamentelor de igiena, cat si a consumabilelor medicale, pentru ca asa cum am spus si mai sus au o gama versatila de produse din care poti alege ce ai nevoie.

Mai mult decat atat, DelphiOnline ofera si servicii precum cele de curatenie si intretinere, spalare geamuri, mochete sau/si covoare, servicii de curatenie generala, servicii de alpinism cat si furnizare de materiale igienico-santare.

Cu DelphiOnline totul este mai usor

Da, este mult mai usor pentru ca in primul rand vom scapa de statul la cozile interminabile din magazine atunci cand facem cumparaturi. Pentru ca putem comanda absolut orice online. Persoanele juridice, pot gasi produsele si serviciile de curatenie in acelasi loc, pentru o colaborare eficienta si de calitate.

Asa cum am mentionat si mai sus, curatenia este cheia sanatatii si o curatenie constanta atat la munca cat si acasa, ne poate scapa de multe efecte negative asupra organismului nostru. Este important sa acordam o atentie sporita produselor pe care le alegem pentru a face curatenie, pentru ca in functie de ce alegem, rezultatele vor fi pe masura.

DeplhiOnline cunoaste aceste aspecte de aceea au la dispozitie pentru publicul larg produse si servicii de calitate.

Contact:

Email: comenzi@delphionline.ro

Telefon: 0724 335 744

Depozit: Bd Basarabia nr 256, incinta FAUR.

DelphiOnline sustine sanatatea cu produse de calitate pentru curatenie

DelphiOnline sustine sanatatea cu produse de calitate pentru curatenie

S-ar putea sa iti placa articolul Cum am invatat sa pastrez curatenia.