Skip to main content

Decorațiuni de nuntă

Decorațiunile de nuntă, aranjamentele florale, designul interior. Griji în plus pentru orice pereche de îndrăgostiți, gata să facă pasul cel mare, nunta. Griji și nervi în plus pentru toate soacrele din lume, care nu cad de acord cu mirii, cu cuscrele, care vor să își impună propriiile păreri în legătură cu tot ce ține de acest fericit eveniment. Îmi amintesc de niște prieteni de demult, oameni tineri, dar cu capul pe umeri, cu care era o plăcere să discuți, de obicei.

Întai s-au certat mirii între ei, în legătură cu florile și decorațiunile pentru nuntă. Apoi s-a certat fata cu viitoarea soacră, ca la final să se certe cuscrele între ele. Tinerii se împăcaseră între timp, așa cum se întâmplă de obicei, și luaseră, de comun acord, diverse decizii legate de apropiata lor nuntă. Ca pentru a le da o lecție pentru întreaga viață viitoare, și-au lăsat mamele să se contrazică și să se certe între ele, să vină fiecare cu ideea ei, să încerce să se impună în fața celeilalte. Când au considerat că s-a depășit măsura, tinerii mei prieteni le-au anunțat că lucrurile erau deja decise, că nunta era doar a lor și că ei vor fi singurii care vor decide ce aranjamente de flori și decorațiuni vor înfrumuseța evenimentul.

Probabil asta se întâmplă în mai toate cuplurile, pentru că femeia rămâne femeie, indiferent dacă este domnișoară, mireasă, mamă sau soacră. Ea trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt întotdeauna, ea știe cel mai bine care floare este mai frumoasă și mai potrivită. Sfatul meu este ca tinerii miri să decidă singuri detaliile sau cu ajutorul celor care se vor ocupă de aceste decorațiuni, așa cum este echipa de pe www.alidesign.ro, echipă cu o vastă experiență, gata să își ofere cunostințele acumulate celor ce au nevoie. De la ei puteți primi sfaturi excelente, dar și ajutor în ceea ce privește aranjamentele florale și toate celelalte decorațiuni necesare unei nunți reușite.

Aranjamentele pentru sala în care va avea loc nunta, pentru intrare (prima impresie contează cu adevărat, nu?), aranjamentele florale absolut necesare, baloane de tot felul, mașină de fum (ce poate fi închiriată 24 de ore), porumbei albi voiajori și rotați, lumini ambientale (cum ar fi nunta fără ele?), focuri de artificii (potrivite pentru dansul mirilor), balon Jumbo (umplut cu 100 de baloane), baloane cu heliu, pe toate le puteți primi la prețuri excelente, dacă vă decideți să colaborați cu echipa de la alidesign.

Comments
 • Sonia February 8, 2014 at 10:13 am

  Urăsc balonul Jumbo. 🙂 Și dacă mă întreabă cineva îi voi spune răspicat NU. Pare spectaculos, dar mai mereu strică momentul dansul mirilor. Pentru că de cele mai multe ori spargerea lui se face cu metode improvizate și ai toate șansele să îl vezi pe unul cu un băț, sărind pe lângă tânărul cuplu. Ca să nu îți mai spun că în imediat după eliberarea ploii de balonașe, toți plozii din sală vor fi pe burtă, printre picioarele mirilor, încercând să adune o pradă cât mai bogată. 🙂
  Altfel, decorarea unei săli în care are loc un astfel de eveniment este foarte important. Dă un farmec aparte petrecerii și accentuează atmosfera festivă a unei zile care trebuie să rămână în memoria tuturor, ca unică.

  • Vienela February 9, 2014 at 8:19 pm

   Parerea ta este foarte importanta, tinand cont ca te ocupi cu asa ceva. Nu mi-am dat seama ca acel balon ar putea incurca evenimentul, pana cand nu am citit comentariul tau. 🙂
   Iti multumesc mult pentru completari!

 • nespusdemult February 8, 2014 at 12:17 pm

  Da-le dreptate la… soacre, dar asculta de specialisti!

  • Vienela February 9, 2014 at 8:19 pm

   Da, spune ca seful si fa ca tine… 🙂

 • Javra February 8, 2014 at 7:45 pm

  Da, ar trebui să se mărite cuscrele între ele şi s-ar rezolva toate problemele…

  • Vienela February 9, 2014 at 8:23 pm

   Ha, ha, cat de tare este ideea ta! 🙂

 • Rudolph Aspirant February 8, 2014 at 8:21 pm

  Pai eu cred ca trebuie sa aiba un cuvant de spus cine finanteaza acea nunta, plus desiguur decizia finala sa o aiba si cuplul, dar sa fie atenti la recomandarile expertilor combinate cu ale finantatorilor, ca daca nu vor sa ia chestiile astea in seama, probabil ca nu se vor pricepe nici sa gestioneze finantele familiei lor in viitor, si exista si sanse de divort crescute. Pur si simplu nu inteleg de ce educatia pt nunti este atat de neglijata in cadrul educatiei mai largi a tineretului,alaturi de educatia morala, si educatia sexuala si pt relatii d edragoste. Eu cred ca si educatia pt ceremoniile de casatorie trebuie inclusa in curriiculum-ul de dirigentie, desigur nu ca ar fi obligatoriu, dar macar sa stie lumea despre ce este vorba, ca sa nu ajunga sa se enerveze total degeaba atunci cand nu e cazul.

 • Rudolph Aspirant February 8, 2014 at 8:30 pm

  P.S. Stiu ca in zilelenoastre din ce in ce mai multe cupluri isi finanteaza ei insisi nunta in mod independent, insa nu trebuie scapata nici ocazia de a educa tineretul inca din scoala despre cum se poate obtine si finantare suplimentara externa, de ex granturi guvernamentale si neguvernamentale, ale unor asociatii caritabile, fonduri europeene, si metode de crowdfunding de pe Internet, care pot fi si ele aplicate si in cazul finantarii unor ceremonii de nunta, in cazul unui cuplu modern care este eduucat in mod corespunzator, ca sa nu se mai vaiete toti ca nu exista o larga sustinere cu adevarat globala pt Inst Casatoriei.

  • Vienela February 9, 2014 at 8:25 pm

   Cred ca este o ideea foarte buna, Rudolph! Multe ar fi de facut in legatura cu orele de dirigentie si multe ar avea elevii de invatat, daca cei responsabili ar veni cu idei realiste, asa cum sunt ale tale. Asa nu s-ar mai trezi bietii de ei in viata cu un bagaj de cunostinte nefolositor si cu mari lipsuri la chestiile esentiale…

 • Andra February 10, 2014 at 8:35 am

  Eu inca nu am avut “problema” asta deci stau inca linistita. Sper sa nu ajung si eu la cearta pe astfel de motive care mi se par totusi neimportante fata de evenimentul in sine.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.