Decorațiunile de nuntă, aranjamentele florale, designul interior. Griji în plus pentru orice pereche de îndrăgostiți, gata să facă pasul cel mare, nunta. Griji și nervi în plus pentru toate soacrele din lume, care nu cad de acord cu mirii, cu cuscrele, care vor să își impună propriiile păreri în legătură cu tot ce ține de acest fericit eveniment. Îmi amintesc de niște prieteni de demult, oameni tineri, dar cu capul pe umeri, cu care era o plăcere să discuți, de obicei.

Întai s-au certat mirii între ei, în legătură cu florile și decorațiunile pentru nuntă. Apoi s-a certat fata cu viitoarea soacră, ca la final să se certe cuscrele între ele. Tinerii se împăcaseră între timp, așa cum se întâmplă de obicei, și luaseră, de comun acord, diverse decizii legate de apropiata lor nuntă. Ca pentru a le da o lecție pentru întreaga viață viitoare, și-au lăsat mamele să se contrazică și să se certe între ele, să vină fiecare cu ideea ei, să încerce să se impună în fața celeilalte. Când au considerat că s-a depășit măsura, tinerii mei prieteni le-au anunțat că lucrurile erau deja decise, că nunta era doar a lor și că ei vor fi singurii care vor decide ce aranjamente de flori și decorațiuni vor înfrumuseța evenimentul.

Probabil asta se întâmplă în mai toate cuplurile, pentru că femeia rămâne femeie, indiferent dacă este domnișoară, mireasă, mamă sau soacră. Ea trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt întotdeauna, ea știe cel mai bine care floare este mai frumoasă și mai potrivită. Sfatul meu este ca tinerii miri să decidă singuri detaliile sau cu ajutorul celor care se vor ocupă de aceste decorațiuni, așa cum este echipa de pe www.alidesign.ro, echipă cu o vastă experiență, gata să își ofere cunostințele acumulate celor ce au nevoie. De la ei puteți primi sfaturi excelente, dar și ajutor în ceea ce privește aranjamentele florale și toate celelalte decorațiuni necesare unei nunți reușite.

Aranjamentele pentru sala în care va avea loc nunta, pentru intrare (prima impresie contează cu adevărat, nu?), aranjamentele florale absolut necesare, baloane de tot felul, mașină de fum (ce poate fi închiriată 24 de ore), porumbei albi voiajori și rotați, lumini ambientale (cum ar fi nunta fără ele?), focuri de artificii (potrivite pentru dansul mirilor), balon Jumbo (umplut cu 100 de baloane), baloane cu heliu, pe toate le puteți primi la prețuri excelente, dacă vă decideți să colaborați cu echipa de la alidesign.