Declarație de dragoste emoționantă – Eva către Adam

Am început să te caut de când în mine s-a trezit feminitatea. Declarație de dragoste emoționantă – Eva către Adam.  Am început să te caut de când în mine s-a trezit feminitatea. Ştiam că, undeva în lume, mă aştepţi. Știam că mă cauţi și mă doreşti.

Am început să te caut înainte de a înţelege că te vreau. Simțeam că îmi lipseşti. Fără tine sunt incompletă. Te căutam cu gândul. Apoi te căutam printre oameni. Iar te căutam în stele.

Trupul meu a ştiut că are nevoie de tine, chiar şi când mintea refuza să creadă. În mine se năştea o dorinţă tulburătoare, confuză. Era un freamăt de neoprit. Îmi aducea fiori sub piele. Mă făcea să mă zvârcolesc noaptea în aşternut, căutând ceva ce nu aveam.

Citate de dragoste emoționante.

Dacă îți este mai ușor, poți asculta aici înregistrarea acestei declarații de dragoste pentru el.

Se născuse o nouă dimensiune a iubirii. Eva către Adam într-o declarație de dragoste emoționantă

Trupul meu renăscuse, cald şi moale. Sufletul meu era bolnav fără să ştie. Se ofilea de dorul tău, deşi nu te cunoştea. Undeva în adânc, spiritul meu plutea pe mări învolburate. Lupta cu vântul de miazănoapte, încercând să alunge frigul şi frica. Te dorea pe tine.

Știa că ai puterea de a alunga duhurile rele. Simțea că alături de tine putea face marea călătorie pe drumul vieţii în siguranţă. Îmbătați de fericire, ca într-un dans sincron. Osmoza la care visam era imaterială şi totuşi atăt de pregnantă!

Ne-am născut ca o singură fiinţă, contopiţi într-un întreg atotputernic, infinit. Un androgin care a speriat zeii nemiloşi. Ne-au despărţit, condamnându-ne la o viaţă incompletă. La căutări haotice. Rătăcim pe drumurile vieţii, în căutarea jumătăţii care să ne completeze. O jumătate cu care să formăm, iar şi iar, întregul de altădată. Ființa cu care să ne contopim până la pierderea identităţii, formând un singur suflet.

Unde ai stat ascuns, al meu suflet-pereche, a mea dragoste ce trezește emoții?

Declarație de dragoste emoționantă - Eva către Adam

Mă număr printre norocoşii lumii. Te-am regăsit, bărbat al trupului şi sufletului meu! Plutesc. Te-am recunoscut din prima clipă! Erai aşa cum te visasem în nopţile reci, pline de dor! Erai puternic, fără a fi brutal. Bărbat spiritual, fără a fi ironic. Erai blând, fără a fi molatic.

Puneai pasiune în tot ce făceai. Îmi dăruiai iubire şi îmi închinai ode. Spuneai că sunt dulce şi caldă ca mierea. Eu simţeam că şi aici ne completăm. Te vedeam ca pe o lacrimă din Chios*. O perlă de mastic, întărită peste trupul meu rănit, protejându-mă de vânturile rele.

Ţi-am dăruit tot ceea ce îţi lipsea pentru a fi complet. Scurtul nostru popas pe pământ am vrut să îţi aducă fericirea. Să te întregească. Ţi-am dăruit trupul meu diafan. Până și sufletul meu inocent ți-am dăruit.

M-am dăruit cu totul ţie, bărbate! Întrepătrunşi, am simţit că învingem iar zeii. Puteam să stăpânim pământul. Până la ultima respiraţie vom fi împreună, uniţi de parfumul dragostei, al sacrificiului și dăruirii.

Te pot recunoaste cu ochii închişi, sufletul meu pereche! Declarație de dragoste emoționantă – Eva către Adam

În jurul tău, îngemănate într-o aură, se regăsesc esenţe pe care le cunosc. Sunt arome care te reprezintă, arome doar ale tale. În jurul tău miroase întotdeauna a cămaşă proaspăt spălată. Miroase a jocuri de cuvinte și a barbă crescută peste noapte. Parfumul tau? Forţă plină de tandreţe și râs solar.

Când mă cuibăresc în brațele tale, mă simt învăluită de arome de bergamotă, scorţişoară, măr şi citrice. Sunt amestecate cu genarium, muşchi şi cuişoare. Lasă în urmă puterea lemnului de santal şi a cedrului. Atâtea arome se regăsesc în parfumul ce mi se imprimă în piele.

Sunt umbra ta. Te urmez oriunde ai merge. Mă dăruiesc ţie. Suflet-pereche, mă contopesc cu tine. Sunt femeia ta dintotdeauna. Voi rămâne a ta pe vecie. Sunt ceea ce visezi când eşti fericit. Ceea ce vezi când te uiti la soare. Sunt ceea ce vrei să fiu!

Declarație de dragoste emoționantă – Eva către Adam. Poate cea mai frumoasă declarație de dragoste.

S-ar putea să îți placă sau să îți fie de folos și aceste articole:

Fecioara cu chip de înger – poveste de dragoste imaginară

Poveste de dragoste lacrimogenă – ficțiune

Dragoste între un italian și o româncă

Nu uita că mă găsești și pe:

*Lacrima din Chios

Este o rășină care se condensează în picături mici. Provine de la un anumit copac, Mastic. Acesta crește numai în Chios, o insulă grecească. De aici și numele. Lacrima din Chios este amară la început, apoi răspândește o puternică aromă de brad. Aceasta se simte pe toată insula, în zonele unde e cultivat masticul. Egiptenii dau aromă mâncărurilor cu esență de mastic. Marocanii o adaugă în apă pentru a-i înnobila gustul.

Aceste mici lacrimi solidificate sunt de o frumusețe rară.