De vis, cochet plus o surpriză la pachet

De ce asculţi zilnic horoscopul? De ce mergi la ghicitoare, să îţi prezică viitorul? De ce trebuie să ştii ce se va întâmpla? Unde mai este farmecul vieţii, dacă viaţa ţi se transformă într-un şir plictisitor de evenimente dinainte ştiute? Cum ai mai putea trăi dacă ai avea posibilitatea să afli pas cu pas ce vei face, ce vei întâlni, ce vei păţi? Sunt convinsă că nu îţi dai seama cât de anostă ţi-ar fi existenţa. Pe tine, cel/cea care cauţi să îţi afli viitorul, să îţi răpeşti plăcerea de a fi surprins, eu nu te înţeleg!

Viaţa este o carte ce trebuie citită cu atenţie şi entuziasm, pagină cu pagină, fără să tragi cu ochiul, fără să cauţi răspunsuri ce nu există, fără să rupi foi din ea. Surprizele ne condimentează viaţa, ele transformă clipa în acel ceva magic, ce umple sufletul de bucurie şi aduce zâmbete pe chip. Când vă spuneam că “cele mai plăcute surprize sunt cele făcute atunci când omul nu se aşteaptă, cele făcute fără un motiv anume, fără a aştepta ocazii speciale”, poate credeaţi că sunt doar vorbe în vânt, aruncate pentru a mai umple o foaie din jurnalul meu virtual.

Nu erau doar vorbe! Cum credeţi că am reacţionat ieri, când curierul mi-a bătut la uşă cu un pachet în braţe, când eu nu aşteptam nimic de nicăieri? Ce credeţi că am făcut atunci când am deschis pachetul şi în interior am găsit o cutiuţă în formă de cufăr ce ascundea Carneţelul pentru o mamă minunată? Să vă mai spun că am chiuit şi am râs cu lacrimi de emoţie în ochi? În carneţel am găsit ceva atât de frumos! Fiecare pagină are o însemnare. Nu le voi aşterne pe toate aici, însă câteva trebuie să le vedeţi:

“O mama este o persoană care a învăţat să iubească şi nu mai poate scăpa de acest obicei”.

“Îţi mulţumesc că eşti întotdeauna pregătită să sari, să te caţeri, să desenezi, să cânţi, să aplauzi. Ai făcut din copilărie un loc fericit”.

“Mama este un fir care ţine lumea la un loc”.

 

IMG_0030

 

 

O altă cutiuţă ascundea o altă surpriză. Un USB flash drive. Dar nu orice fel de USB, ci unul personalizat cu numele meu, de pe care nu îmi pot desprinde privirile şi pe care îl voi purta cu mine oriunde voi merge. Totul ambalat cu o grijă deosebită, ce atingea perfecţiunea. Cum să nu te cucerească un asemenea gest? Cum să nu te emoţionezi până la lacrimi? Cum să nu îţi crească inima de bucurie citind mesajul găsit în Carneţel: “Vienela, îţi multumim că ai complotat alături de noi în luna surprizelor. După faptă şi răsplată, aşadar ţi-am complotat o surpriză. O vară minunată şi plină de surprize. Echipa iLUX.”

 

IMG_0029

 

Nu vreau să îmi cunosc viitorul, nu vreau să ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nu vreau decât să mă las surprinsă de prieteni şi de viaţă, ceea ce vă doresc şi vouă! Mii de mulţumiri prietenilor din echipa iLUX! Week-end minunat şi plin de surprize tuturor!

 

IMG_0024

 

Particip la jocul Happy weekend, găzduit de prietena Elly.

 

24 thoughts to “De vis, cochet plus o surpriză la pachet”

 1. Din nou ? Deja sunt invidios ! O cutie de cola personalizata, acum un flash drive personalizat. In curand o sa deschizi un mic muzeu !

  Felicitari si o viata plina de surprize placute !

 2. :) Vienela, felicitari! Stii cu ce entuziasm am scris si eu despre acest gen de cadouri surpriza :) Asa este, atunci cand totul e o surpriza e cu mult mai frumos :)
  Sa le citesti si folosesti cu placere!
  Happy weekend, draga mea!

 3. Horoscopul pentru raci e mereu nasol. Ai impresia daca-l citesti ca singurul viitor posibil e in supa…
  Foarte misto USB-ul! Agenda aia e evident de fete si bag mana in foc ca-ti place (oare de tati au sau le-o fi jena sa imprime chestii de genul “mori ticalos batran care m-ai batut cand ti-am ars masina”? :P)

 4. Te felicit, Vienela! Ai scris bine despre cadourile acestea surpriză, le meriți.
  E foarte fain USB-ul personalizat cu numele tău.
  Happy weekend și o seară minunată! :)

 5. Ce lucruri frumoase ai primit! Sa le folosesti sanatoasa! :)
  Recunosc , eu mai citesc la horoscop , uneori….ma amuza si ma face sa rad de una singura. Uneori , cand sunt cu multe ganduri si chiar si suparata , cititul horoscopului ma deconecteaza! :D Si cel mai tare ma face sa rad gandul ca toti scorpionii din lumea asta mare ar putea face exact ce scrie la horoscop pe ziua respectiva… :lol:

 6. Vienela felicitari, lucrurile personalizate sunt foarte frumoase.
  Un carnetel din ala am primit si eu de la prietena mea care a avut nunta cu doua weekenduri in urma, dar al meu era Carnetelul pentru o prietena adevarata. E atat de dragut acest soi de cadou, incat nu pot exprima in cuvinte.
  Sa ai o seara minunatat!

 7. Şi când te gândeşti că mie nu-mi plac surprizele! Uite una care mă poate face să mă răzgândesc. Foarte, foarte frumoase, Vienela! Eşti un om iubit! Şi de mine, inclusiv. Dar ştii asta, nu?

 8. Cu drag, Vienela. Sa le folosesti sanatoasa. Ne bucuram tare mult ca am reusit sa te surprindem, dar si mai mult, ca ti-am adus un motiv in plus ca sa zambesti. Sa ai o saptamana minunata

  @Vladimir – la edit. Helen Exley gasesti si carticele speciale pentru tata, cu citate la fel de frumoase ca cele adresate mamei :)

Părerea ta e importantă pentru mine