Ea era iubitoare, plăpândă, bolnăvicioasă, foarte sensibilă la orice curent de aer, la orice mustrare, la orice… Eu eram aparent rece, încăpățânată, dornică să mă implic în orice apărea nou și să dovedesc că pot orice… Ei nu ne arătau în egală măsură iubirea, căci nu ar fi avut cum. Fiecare dintre noi primea dragostea ce i se potrivea; ea, o dragoste amestecată cu aerul protector după care tânjeam în secret; eu, o dragoste amestecată cu aerul de mândrie după care tânjea sora mea.

De când am început să înțeleg că fiecare om poate iubi și își poate manifesta iubirea în multe feluri, m-am întrebat ce sentimente îi încearcă pe părinții care au nu doi, ci patru, cinci, șase copii? Simt ei o dragoste mai mare pentru unul dintre copii? Îl răsfață mai mult pe altul? Reușesc să fie, voluntar sau nu, imparțiali în dragostea lor?

Ei bine, răspunsul l-am aflat atunci când mi-am facut blogul. Până în prezent, am adunat, doar pe vienela.ro, 1391 de articole. Sigur, nu toate sunt capodopere, dar eu le apreciez și le iubesc pentru că în fiecare am pus o părticică din suflet, în fiecare am investit timp și energie, fiecare dintre ele a spus, la vremea sa, o poveste. Cum l-aș putea alege pe cel de suflet, pentru a răspunde provocării primite de la Kadia și Claudia? Despre care dintre articolele scrise de mine aș putea spune că este preferatul meu?

Pare a fi misiune imposibilă. Primul articol care mi-a venit în minte a fost A mea, a mea…, după care gândul mi-a fugit la Împodobește-mi glezna, Prin ploaia de vară și Cal…mă, după ce am respirat adânc. Nu, îmi este imposibil să aleg un singur articol, mai ales că și pe celelalte bloguri am câteva articole la care țin foarte mult. Aș prefera să aflu de la cititorii mei care articol le-a rămas în minte, pe care l-ar alege ei câștigător, despre care ar spune că este articolul de suflet de pe acest blog.

Care este articolul de suflet de pe blogul tău?