Skip to main content

De dat mai departe

Aceasta este ziua în care, pentru a mă ţine de planul blogosferic bine stabilit, ar trebui să recomand câteva articole. Bine că mi-am amintit înainte ca ziua să se sfârşească… 🙂  Nu am reuşit să citesc prea mult în săptămâna care a trecut, dar tot am găsit cateva articole pentru voi, în caz că doriţi să citiţi mai mult şi aveţi timp.

Dana a venit cu Lecţia din viaţa patru, un articol care a stârnit gânduri ascunse, care a trezit întrebări ce zac în stare latentă în orice om. “Cu ceva timp înainte studiaseră la Literatură un roman SF, despre un tip de om înapoiat. Pe scurt, acesta nu trăia cu mult diferit faţă de realitatea pe care Vix o cunoştea…”, “Ştiu bine că o singură viaţă nu e suficientă pentru a învăţa toate Lecţiile, pentru a fi ceva, pentru a face pentru cei din jur ceva care să lase cu adevărat un semn al trecerii tale pe acolo.”

Razvanbb şi-a propus să centralizeze informaţiile despre blogurile din România, aşa că toţi cei ce vor să intre în istorie, să lase o urmă a trecerii prin blogosferă, să devină eroi ai legendelor bloggerilor, sunt invitaţi să completeze formularul, pentru că “Peste ani, copiii noştri vor învăța despre noi în manualele de istorie. Că domnitori nu mai avem, cu turcii nu prea ne mai luptăm și războaiele mondiale se dau pe internet și pe piețele de capital.. ”

Groparu a lăsat pentru un moment glumele deoparte şi a scris un articol serios, prin care încearcă să ne convingă să renunţăm la ciupercile culese din pădure. Asta după ce “Vizualizam 5 oameni foarte dragi mie întinşi pe targă, pelife support, exact ca-n filmele americane”. De citit şi de dat mai departe!

Cuvânta, cu articolul de astăzi, în care ne anunţă că este în mare pericol: “Mă voi îmbolnăvi de dromomanie, boala celui care dorește să călătorească nonstop. Simt un zvâcnet în picioare, că talpa bate ușor podeaua precum copita unui cal nărăvaș…”, îmi aminteşte de freamătul ce mă cuprinde când citesc articole scrise de călători. Apropo, cine intră pe blogul meu venind din Dubai?

Sonia, cu articolul Cel mai şi cel mai a trezit şi curiozitatea mea, făcându-mă să mă întreb şi să vă întreb “Dacă ar fi să recomandați cuiva un singur articol de pe blogul vostru, care ar fi acela? Și de ce? Pentru că este cel mai bun sau cel mai frumos din punctul vostru de vedere? Pentru că vă reprezintă cel mai bine? Pentru că vi se pare cel mai interesant?”

 

 

Comments
 • Javra June 10, 2013 at 2:13 pm

  N-am auzit decât de un singur blogger din lista asta.
  Uite aşa aflăm de nişte bloguri de urmărit.

 • dana lalici June 10, 2013 at 3:45 pm

  Nici eu nu auzisem de nimeni ( in afara de mine, btw, multumesc frumos de recomandare pentru articolul la care am muncit cel mai mult dintre toate), dar am intrat si le-am citit. Placut, placut tare. Si de la ei linkurile m-au dus la altii. Si la altii. Aproape am uitat de unde am plecat.
  Savurez de fiecare data recomandarile tale.

 • Irealia June 10, 2013 at 3:47 pm

  Să-ți trăiască și să-ți crească planul blogosferic! 🙂 Mulțumesc pentru variantele de lectură în plus. Niște timp, n-ai? plătesc bine! 🙂

 • Sonia June 10, 2013 at 3:54 pm

  Mulțumesc pentru recomandare. Cât despre celelalte articole… merită. Eram la zi cu toate. 🙂

 • elly weiss June 10, 2013 at 4:09 pm

  Ii stiu pe toti, mai putin pe Razvan… Dar acum am vazut si de ce. N-aven tangente 🙂
  Cat despre istoria aia…chiar nu stiu cat foloseste.

 • Cuvânta June 10, 2013 at 4:30 pm

  Desi suna interesant o istorie a blogurilor, nu e de mine. Eu sunt no man’s history, inca vie.
  Multumesc pt recomandare!

 • Lucian June 10, 2013 at 6:16 pm

  Articolul Soniei mi se pare foarte interesant 🙂

 • Teodora Elena June 10, 2013 at 8:45 pm

  Dragut 😀

 • Razvan Ianculescu June 11, 2013 at 7:15 am

  Articolul Soniei este foarte interesant. Multumesc pentru recomandare! O foarte buna tema de meditare 🙂
  Groparu are un punct de vedere foarte bun. Si mie mi-a placut foarte mult articolul.
  Articolul Danei merita o atentie sporita.

 • Kadia June 11, 2013 at 4:52 pm

  Zau, ca-mi place rubrica asti, mai ales ca dau peste articole interesante si bloguri noi, desi din lista de acum urmaresc cam jumatate 😉 Cred ca mi-ar fi greu sa recomand un singur articol de pe blog pentru ca scriu variat, pana si stilul difera. N-am inca un top al celor mai bune articole, nici nu prea stiu cum sa le analizez, in plus depinde si de persoana, pentru ca n-as recomanda un articol despre placinte unui tip complet dezinteresat de bucatarie, asa ca Rudolph 😀

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.