Nu putine sunt persoanele care se intreaba daca exista vreun mod in care pot sa dea jos din greutate, fara sa renunte la ciocolata. Din fericire, exista numeroase marturii ale oamenilor  care au reusit sa faca acest lucru. O solutie ideala, la indemana oricui, completata de un regim alimentar corect si suficienta miscare fizica este  prin ciocolata dietetica; despre  beneficiile sale vom vorbi in randurile urmatoare ale acestui material. Gaseste la Selgros Ploiesti gama de ciocolata dietetica de care ai nevoie !

 chocolate-diet

 In esenta, ciocolata dietetica are un continut mai ridicat de cacao si mai putin zahar – pana la urma ecuatia este simpla: cu cat e mai neagra, cu atat are mai multa cacao; iar cu cat are mai multa cacao, cu atat are mai putin zahar. Antioxidantii pe care acest ingredient ii contine sunt incredibili! Avantajele pe care consumul acesteia le poate aduce in timp, sunt:

– o pofta mai scazuta pentru dulciuri

– o dorinta mai mica de a lua gustari intre mese

– niveluri mai ridicate de energie

– o stare mai buna, interioara

– senzatii de bine

– scadere in greutate

– presiune mai buna a vaselor de sange

Specialistii ne mai recomanda insa ceva – miscare, miscare, miscare. E adevarat ca aceasta ciocolata dietetica ne da mai multa energie; ea trebuie folosita insa pentru exercitii. Ea poate sa inlature oboseala si sa ajute muschii sa se refaca dupa activitatile fizice. Gaseste moduri potrivite prin care poti sa fii activ si sa integrezi constant miscarea, in programul tau zilnic de activitati.

Iar pentru ca aceasta ciocolata e accesibila din punct de vedere financiar, cum ar fi sa incercam pentru o perioada sa o integram in alimentatia noastra? In ajutor ne vine si magazinul Selgros Ploiesti, cu gama de ciocolata dietetica la oferta!

 

Selgros Ploiesti

Produse alimentare si nealimentare

Str. Grigore Cantacuzino Nr. 366A Ploiesti, 100301 , RO

Tel: 0244 502 000

Fax 0244 502 199