Limba engleza este una din cele mai vorbite limbi de pe glob. Este vorbita in Europa, America, Asia, Australia si Africa. In plus, este limba oficiala a Organizatiei Natiunilor Unite. In orice colt al lumii vei ajunge, este imposibil sa nu te descurci daca stii limba engleza.

Insa, daca iti doresti ca orice comunicare a ta in aceasta limba sa fie un adevarat succes, nu e suficient doar sa o vorbesti, trebuie sa o cunosti in profunzime, sa o intelegi, sa ii cunosti gramatica si sa ai un vocabular cat mai bogat. Cu cat ai un nivel mai avansat de limba engleza, cu atat sansele tale spre o viata mai buna sunt mai mari.

Sa stii ca este relativ usor sa inveti limba engleza. Spre deosebire de alte limbi straine, cu limba engleza avem tangenta in fiecare zi. Deja in limba romana s-au implementat cuvinte engelzesti al caror corespondent nu il avem si asta ne obliga sa folosim termenii originali.

Ascultam zilnic melodii in limba engleza, vedem filme, internetul este plin de termeni in limba engleza.Astfel, efortul de a o invata nu este prea mare. Insa ai nevoie de ajutor. Studiul se face si prin intemediul cartilor. A citi carti de gramatica sau chiar literatura in limba engleza, te poate ajuta foarte mult in ceea ce priveste dezvoltarea limbajului si vocabularului.

Iti recomand carti de la editura express publishing. Aceasta editura are o experienta de peste 30 de ani si a fost creata pentru a veni in intampinarea profesorilor si elevilor care isi doresc sa invete, cat mai amanuntit, limba engleza. Editura ofera peste peste 3500 de titluri disponibile in peste 90 d etari. Si in Romania, Libraria Delfin iti pune la dispozitie, online, carti de la express publishing. Este vorba despre manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc.

Toti cei care folosesc cartile acestei edituri isi dezvolta rapid si corect abilitati esentiale precum cititul, vorbitul, scrierea si comunicarea. Prin studierea atenta a cartilor si, desigur, cu ajutorul unor profesori buni, cei care aleg carti express publishing au sanse mari sa sustina si sa treaca examene importante pentru vorbitorii de limba engleza precum Cambridge.

Pe langa cartile de gramatica sau vocabular, editura, prin intermediul Librariei Delfin, pune la dispozitie inclusiv romane din literatura clasica. Unul din acestea este Pride an Prejudice (Mandire si Prejudecata), al celebrei autoare Jane Austin. Acesta este unul din cele mai cunoscute si indragite romane din literatura engleza, si ajuta intr-un mod deosebit cititorul sa isi dezvolte un limbaj corect si frumos.

Asta se datoreaza modalitatii in care acest roman a fost scris. Vorbim de o autoare a carei marca stilistica este limbajul elegant, galant si studiat. Adica exact ce ii trebuie unui student sau elev ce invata limba engleza. Chiar daca vorbim numai de varianta povestita a cartii, aceasta este suficienta si indicata chiar si pentru cei mai putin avansati in studiul limbii engleze.

Toate cartile de la Express Publishing sunt dinamice, bine structurate, create in asa fel incat sa implementeze, in cel mai corect mod, notiunile de baza ale limbii engleze.