Există un subiect intens dezbătut în rândul părinților, dacă să ofere bebelușului suzetă sau nu. Ba că ar deveni dependent de ea, ba că ar deforma dentiția sau că ar afecta alimentația, există numeroase motive ce împart publicul în două tabere. Se pare însă că cei în cauză nu au descoperit adevărata calitate a suzetelor.

O suzetă de calitate nu trebuie să afecteze în sens negativ alimentația sau dezvoltarea cavitații bucale, nici măcar nu trebuie să irite pielea bebelușului, în jurul gurii, ceea ce adesea se întâmplă. Unii se plâng de eventuale probleme de acest gen, alții de faptul că cel mic nici măcar nu acceptă suzeta. Ori ea este aducătoare de liniște. A fost, în fond, creată să substituie sânul mamei și să îl calmeze pe cel mic. I se spune pacifier, adică aducătorul de pace. Și da, ai nevoie de nopți liniștite, de odihnă, atât tu, cât și cel mic.

Alege o suzetă BIBS, disponibilă la Little Prints

Pentru cei care încă nu au descoperit încă – deși e greu de crezut căci este un brand premium ori interesul este de a alege cele mai bune din cele mai bune produse – Little Prints aduce în atenția noastră suzetele de top, de marcă BIBS. Acestea au fost special gândite și create să ofere celui mic o stare de bine și nicidecum vreun compromis.

Suzetele BIBS disponibile la Little Prints nu intră în contact cu pielea din jurul gurii, au o formă anatomică ce imită perfect sânul. Este și secretul pentru care sunt acceptate imediat. Cât despre partea de latex sau silicon din care sunt create, aceasta este moale, flexibilă. Important de precizat că sunt produse fără BPA sau alte chimicale adesea regăsite în produsele din material plastic. În plus, sunt și variante cu inel fosforescent, pentru ca noaptea să o găsești ușor.

Little Prints dispune de o gamă vastă de astfel de suzete, pe care le achiziționezi individual sau în set de două, în funcție de categoria de vârstă și de culoarea preferată.

Tot ce e mai bun pentru puiul tău

Când devii părinte îți asumi imediat și rolul de protector pentru micul pui de om. Îți vei dori tot ce mai bun pentru acesta, de aceea vei face în mod cert alegeri de calitate privind produsele pe care le vei folosi pentru el. Nu îți vei dori să îți reproșezi mai târziu că puteai și mai bine!

Descoperă la Little Prints și o gamă variată de produse Mushie, celebrul brand internațional pe care Little Prints l-a adus primul în România. Descoperă aceste branduri și alte nume de top, comercializate în acest eshop special dedicat celor care înțeleg că pentru bebeluși și copii alegerile de produse trebuie să fie despre grija maximă față de materiale și siguranță.

Contact Little Prints

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro