Maro! Este o culoare caldă, plăcută, însă îmi dă senzația că nu se asortează cu primăvara. Pare o culoare potrivită mai degrabă zilelor reci de toamnă, nu exuberanței pe care primăvara o sădește în sufletele noastre, cu fiecare nouă înflorire, cu fiecare nou pantof cumpărat. Cum aș putea întâmpina primăvara cu încălțămintea de anul trecut, când ea, primăvara, se împodobește atât de frumos pentru mine? Mi-ar plăcea să o surprind și eu în fiecare dimineață, să îmi asortez pantofii, sandalele și botinele cu nuanțele pe care florile ei le dăruiesc ochilor flămânzi de frumos.

Aș prefera să îmi cumpăr sandale de dama în tonuri vesele, florale, cu barete din piele, în care piciorul să stea comod și să respire aer de primăvară. După cum unii dintre voi știu deja, pentru că există cinci magazine Asortie în Ploiești, îmi cumpăr des încălțăminte de la ei, mai ales când ies la plimbare cu prietenele mele. Sigur, uneori, ocupată fiind, prefer să îmi comand pe direct de pe site, așa cum probabil voi face cu săndăluțele pline de flori.

sd_prego_cora_alb_floral

 

Dacă aș putea, aș interzice culoarea maro chiar și la cizmele de vară, deși ele arată foarte bine. Parcă răpesc din coloritul vesel al rochiilor, al oricărei piese vestimentare… De ce să nu aleg o pereche de cizme de vara într-o culoare extravagantă, cum doar curcubeul mai îndrăznește să afiseze, fascinând privirile? Cu broderia neagră, lucrată cu migală, cu tocul aproape inexistent, aceste cizme pot face din orice femeie o vedetă. Ușor de găsit pe site, ușor de comandat, ușor de atras atenția celorlalți purtându-le, cizmele de vara albastre, din piele întoarsă, pot fi purtate și primăvara, ba chiar și în toamnele călduroase.

 pd_303_alea_bleo

Dacă aș putea, mi-aș cumpăra în fiecare zi ceva de încălțat de la Asortie. Dacă aș putea, aș recomanda tuturor să lase culoarea maro deoparte primăvara și să se bucure de asortarea cu florile ce își ridică spre soare petalele.  Dacă aș putea, chiar și prin casă mi-aș asorta încălțămintea cu primăvara. Ah, asta deja o fac… Voi cu ce vă asortați primăvara?

asortie