Vă amintiţi leapşa aceea infernală, cu setul ei de 11 întrebări, 11 secrete, 11 persoane care să o primească? Ei bine, leapşa s-a întors modificată, iar eu am  fost atât de norocoasă, încât am primit-o de la mai mulţi bloggeri.

Minnie a fost cea care mi-a oferit cadou leapşa şi o imagine drăguţă, un award, cum îi spune ea.

La scurt timp, am fost nominalizată de Carmen, OchiiVerzi, Elly, Pandhora şi astăzi de Zamfir.  Dacă a mai fost cineva care m-a nominalizat, îl rog să mă anunţe.

Întrebarea acestei lepşe este: De ce ţi-ai făcut blog?

Că m-au atras lepşele am spus-o în nenumărate rânduri. De fapt, totul pornea de la faptul că aveam prea mult timp liber, pe care nu ştiam cu ce să îl ocup. Îmi plăcea să scriu, dar trecuse de mult epoca scrisorilor, iar pe internet nu aveam prieteni.

Copilul a crescut, iese mult cu prietenii, cu fetele, nu mai are nevoie prea mare de mine. Mă simţeam fără rost, nu aveam o preocupare constantă, aşa că blogul mi s-a mulat perfect pe nevoile de femeie matură, dar fără griji serioase.

Mi-am făcut iluzii legate de faptul că aş putea scrie ceea ce gândeam în anumite perioade ale vieţii, că băiatul meu îmi va citi gândurile aşternute aici, după ce nu voi mai fi… Mi-a spus că mă cunoaşte atât de bine, încât nu are nevoie să citeasca nimic, îi este suficient să mă privească, pentru a ştii ce gândesc. Mi-a mai spus că noi comunicăm atât de mult şi de sincer, că memoria lui funcţionează perfect, deci citirea blogului nu l-ar îmbogăţi cu nimic. :))

Acum ar trebui să nominalizez 15 bloggeri, cărora să le ofer award-ul, ca pe un dar binemeritat. Dar cum aş putea face aşa ceva, când eu citesc în jur de 100 de bloguri, cu aceeaşi plăcere? Pe care dintre bloggeri să îi nominalizez şi pe care să îi las deoparte? Toţi cei cărora le-am lăsat pe blog măcar un comentariu merită să fie menţionaţi. Promit să îmi fac timp într-o zi, să fac o listă cu absolut toate blogurile pe care le citesc.

Update: Am primit un premiu şi de la Diana, căreia vreau să îi mulţumesc.