Skip to main content

Dacă ai găsit măcar un comentariu…

Vă amintiţi leapşa aceea infernală, cu setul ei de 11 întrebări, 11 secrete, 11 persoane care să o primească? Ei bine, leapşa s-a întors modificată, iar eu am  fost atât de norocoasă, încât am primit-o de la mai mulţi bloggeri.

Minnie a fost cea care mi-a oferit cadou leapşa şi o imagine drăguţă, un award, cum îi spune ea.

La scurt timp, am fost nominalizată de Carmen, OchiiVerziElly, Pandhora şi astăzi de Zamfir.  Dacă a mai fost cineva care m-a nominalizat, îl rog să mă anunţe.

Întrebarea acestei lepşe este: De ce ţi-ai făcut blog?

Că m-au atras lepşele am spus-o în nenumărate rânduri. De fapt, totul pornea de la faptul că aveam prea mult timp liber, pe care nu ştiam cu ce să îl ocup. Îmi plăcea să scriu, dar trecuse de mult epoca scrisorilor, iar pe internet nu aveam prieteni.

Copilul a crescut, iese mult cu prietenii, cu fetele, nu mai are nevoie prea mare de mine. Mă simţeam fără rost, nu aveam o preocupare constantă, aşa că blogul mi s-a mulat perfect pe nevoile de femeie matură, dar fără griji serioase.

Mi-am făcut iluzii legate de faptul că aş putea scrie ceea ce gândeam în anumite perioade ale vieţii, că băiatul meu îmi va citi gândurile aşternute aici, după ce nu voi mai fi… Mi-a spus că mă cunoaşte atât de bine, încât nu are nevoie să citeasca nimic, îi este suficient să mă privească, pentru a ştii ce gândesc. Mi-a mai spus că noi comunicăm atât de mult şi de sincer, că memoria lui funcţionează perfect, deci citirea blogului nu l-ar îmbogăţi cu nimic. :))

Acum ar trebui să nominalizez 15 bloggeri, cărora să le ofer award-ul, ca pe un dar binemeritat. Dar cum aş putea face aşa ceva, când eu citesc în jur de 100 de bloguri, cu aceeaşi plăcere? Pe care dintre bloggeri să îi nominalizez şi pe care să îi las deoparte? Toţi cei cărora le-am lăsat pe blog măcar un comentariu merită să fie menţionaţi. Promit să îmi fac timp într-o zi, să fac o listă cu absolut toate blogurile pe care le citesc.

Update: Am primit un premiu şi de la Diana, căreia vreau să îi mulţumesc.

 

Comments
 • Szasz Sebes Paul November 17, 2012 at 4:16 pm

  Imi place poza

 • Nice November 17, 2012 at 4:24 pm

  Felicitari pentru modul cum ai procedat, Vienela. E imposibil sa nominalizezi 15, daca tu citesti cca 100 de bloguri. 100? Cred ca nu am citit 100 de cand am intrat in blogosfera, de cca 3 ani de zile. :)) Dar mna, eu mereu mi-am recunoscut limitele… 😛
  In ultimul timp am dezvoltat o teorie proprie, iubesc acele bloguri pe care ma simt libera sa spun ce vreau. Intre mine si autorii acestora s-a creat o legatura speciala… Cel mai frumos sentiment din lume e acela pe care ti-l ofera libertatea. Aceea ce tinde spre absolut. Doar tinde…

 • Intuneric November 17, 2012 at 4:32 pm

  @Nice: dal de ce n-ai putea spune ce vrei pe oricare dintre bloguri?

 • Iulia Kelt November 17, 2012 at 5:03 pm

  Eu citesc maxim 10 constant și când am mai mult chef, trec haotic și pe la alții…

 • Radu November 17, 2012 at 5:48 pm

  “Promit să îmi fac timp într-o zi, să fac o listă cu absolut toate blogurile pe care le citesc.”
  Eu te cred!

 • elly weiss November 17, 2012 at 6:55 pm

  Merci, Vienela.
  100 e deja cam mult… Totusi, la cat mai multe! 😉

 • CARMEN November 17, 2012 at 7:02 pm

  :)) dragut raspuns! mi-a placut!

 • Vladen November 17, 2012 at 7:08 pm

  Pai eu am mai zis :). Ca sa invat sa scriu (si vorbesc) romana ca nativii. Adica sa sune natural, nu ca o limba straina. In plus e bun ca baza de date.

 • Kadia November 17, 2012 at 9:21 pm

  pe mine ma intereseaza lista aia de vreo 100 de bloguri 😉

 • Floarea November 17, 2012 at 9:58 pm

  Curios,crezi in telepatie?Citeste pe blogul meu si gasesti un raspuns si mai multe cuvinte folosite si de mine,ca srisori si ca te-am laudat.Daca tot ai timp,lasa “leapsa” si scrie.Nu te las ,pana nu citesc un roman de-al tau.Bineee?

 • […] două săptămâni, o invit pe Vienela să aleagă tema. Sper ca până la sfârșitul anului să aleagă fiecare membru al clubului […]

 • babymanager November 18, 2012 at 3:04 am

  Sper sa se mai domoleasca moda asta cu lepsele un pic. Parca sunt prea multe

  • Hapi November 18, 2012 at 10:24 am

   Ignora-le si-o sa se domoleasca 😉

   • babymanager November 18, 2012 at 10:05 pm

    Corect Hapi!

 • Anca November 18, 2012 at 6:26 am

  Scurt si la obiect.
  Bine ca ai primit aceasta initiativa provocatoare de a raspunde si, totusi, intr-un mod pertinent.
  Cred ca toate blogurile ajung la un numitor comun, avem cam aceeasi motivatie majoritatea bloggerilor.
  Succes!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.