Mi-a intrat în cap că vreau temă nouă pentru blog, dar stau cu teama că afară-i vopsit gardul, iar înăuntru-i leopardul. Vreau o temă care să îmi încânte privirea când intru pe blog, să fie aerisită, pentru a nu pune în încurcătură cititorii, să răspundă tuturor nevoilor pe care le am, nevoi puţine, dar absolut fireşti. Am nevoie de o temă la care fiecare buton să fie funcţional – dacă pe el scrie arhivă, apoi la arhivă să ducă. Vreau o temă care să permită vizualizarea comentariilor, căci cea de acum, oricât mi-ar fi de dragă, ţine ascunse răspunsurile. Vreau o temă care să pară serioasă, care să nu aibă milioane de culori.

Am căutat şi am găsit. Tema pe care o vreau există şi pare făcută direct sub indicaţiile mele. Nici ea nu e perfectă, are nevoie de ceva îmbunătăţiri, dar se apropie mult mai mult de ceea ce visez. Deocamdată o ţin ascunsă, pentru că aşa mi-e firea; sufăr de secretomanie. :-P Nu se găseşte la liber şi nici nu o vreau liberă. Tema de blog pe care o vreau costă în acest moment 48 de dolari, este actualizată la zi, tipul care a făcut-o pare extrem de serviabil şi răspunde prompt oricărei sesizări. Ce mi-aş putea dori mai mult?

Bani, în primul rând. :) Parcă nu mă îndur să iau din banii casei pentru un moft, căci până la urmă o temă de blog nu este chiar atât de importantă, mai ales că mă descurc bine şi cu actuala, pentru că i s-au adus mici modificări. Băiatul meu, zgârcit ca de obicei, s-a oferit să înveţe el cum se face o temă pentru blog, sperând că îmi va putea face o surpriză. S-a jucat cu tema blogului său, reuşind chiar să piardă câteva linkuri din blogroll. Una peste alta, a modificat tot ce şi-a dorit, însă este departe de ceea ce îmi doresc eu.

Tema de blog pe care am pus ochii îmi dădea mereu senzaţia că seamană cu cea a unui prieten blogger, însă nu îmi puteam aminti cu a cui. Până când am intrat pe blogul Ninei. :) Acum, mă mai întreb un lucru: dacă o cumpăr şi descopăr că de fapt nu este ceea ce îmi doresc, că afară-i vopsit gardul,  iar înăuntru-i leopardul? Dana, fă-te-ncoa şi povesteşte-mi de ce eu nu pot salva în porcăria aia de program toate jucăriile pe care le-am pus aseară într-o temă nouă? Pentru că da, am încercat şi eu să mă joc lucrând la o temă nouă şi … nu o pot salva. :D

PS: Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul… Unii susţin că este o zicală din folclor, alţii susţin că vorba a fost spusă de Alecu Popovici şi că nu are înţelesuri ascunse.