Cursuri online de limba engleza pentru copii cu Docentisimo

Limba engleza este liantul dintre toate nationalitatile de pe planeta. In afara de bastinasii izolati pe o insula in mijlocul oceanului, oamenii folosesc oriunde aceasta limba. Este puntea ce aduce o comunicare eficienta intre persoane de diferite culturi, este mijlocul prin care oamenii devin apropiati, este cararea care te scoate din aproape orice impas pe care il ai cand calatoresti in alte tari.

Parintii care isi doresc ca cel mic sa porneasca din timp in lumea limbii engleze, gasesc la Docentisimo un cadru de oameni profesionisti, iubitori de engleza, pedagogi cu vasta experienta, cu drag de copii.

De ce sa iti inscrii copilul la Docentisimo

Parintii moderni constientizeaza ca sistemul invatamantului are destule lacune si probleme in educarea corecta a copiilor. Fiindca toti suntem diferiti, fiecare copil are personalitatea sa, fiecare are anumite inclinatii, iar ce ii place unuia nu ii place altuia. Nu toti pot fi mari matematicieni, precum altii nu pot ajunge mari artisti daca n-au deloc inclinatie spre acea sfera. De aceea, profesorii de la Docentisimo inteleg ca atat teamwork-ul dar si individualitatea fiecarui copil trebuie puse in perfecta armonie.

Aceste cursuri de limba engleza online pentru copii sunt realizate prin jocuri interactive, cantece, role-playing cu marionete, conversatii interesante, clipuri video ce le starnesc curiozitatea, pentru ca cei mici sa asimileze mai bine si mai rapid informatiile, fara sa se plictiseasca.

Copilul se va simti confortabil psihic, dar si fizic, datorita faptului ca interactiunea cu profesorul si ceilalti elevi se va face cu ajutorul laptopului in confortul casei. Cand creierul nu este presat si stresat sa invete pe de rost, ci mai degraba intr-un mod constructiv, modern, ce ii este pe plac, cunostintele sunt absorbite mult mai repede si implementate in vocabular.

Ce trebuie sa mai stii despre cursurile online

Dupa o evaluare initiala a cunostintelor celui mic, este inscris intr-o grupa de maxim 6 cursanti, pentru ca fiecare in parte sa poata asimila informatiile in functie de stilul sau de a invata si a retine. Astfel, profesorul se poate axa pe identificarea metodelor potrivite de predare si implementare a limbii engleze fiecarui copil in parte.

Tot ce are nevoie un copil este un laptop, o conexiune stabila la internet si un mediu linistit. Materialele didactice folosite de pedagogi sunt de la unele dintre cele mai de prestigiu edituri, iar asta inseamna ca dupa fiecare curs nivelul de cunostinte va fi din ce in ce mai bun. La aceste cursuri se pot inscrie copiii incepand cu clasa 0 pana la clasa XII.

Intra in cadrul site-ului oficial www.docentisimo.ro sa afli cum il poti inscrie la aceste cursuri online.

Contact: +40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro

Cursuri online de limba engleza pentru copii cu Docentisimo