Cursuri limba engleza pentru incepatori

Sa cunosti o limba de circulatie internationala nu mai este, ca altadata, doar un moft, ci a devenit o necesitate absoluta, mai ales daca ne referim la limba engleza. Cunoscand bine aceasta limba iti poti gasi un job mai bun, mai bine platit, poti intelege mai bine functiile unui computer, poti indrazni sa te inscrii la o universitate de top din afara tarii, poti merge in vacante oriunde in lume fara teama ca nu te vei descurca sa vorbesti cu localnicii, poti avea acces la mai multe informatii si asa mai departe. Obtine cursuri limba engleza pentru incepatori pentru a te dezvolta, a te autoperfectiona. Ofera-i copilului tau sansa de a porni in viata bine pregatit.

Vei gasi toate detaliile necesare daca accesezi linkul https://twinklestar.ro/cursuri-engleza. Aceste cursuri de limba engleza pentru incepatori sunt impartite pe categorii, astfel incat sa acopere o gama larga de necesitati: cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri de limba engleza pentru adulti, cursuri de limba engleza online, cursuri de limba engleza business, ba chiar si cursuri de limba engleza pentru profesori.

Fie ca vrei sa iti gasesti in Romania un job mai bine platit, fie ca visezi sa pleci peste hotare in cautarea unei vieti mai bune, fie ca doar iti doresti sa te perfectionezi, aceste cursuri limba engleza pentru incepatori iti vor fi de un real ajutor. Alege un curs online care sa dea rezultate si care sa aiba un raport calitate/pret cat mai bun. Recomand cursurile pentru adulti, copii si adolescenti de la Twinkle Star.

Twinkle Star este un centru autorizat de examene Cambridge ale carui rezultate se vad de peste 13 ani: rata de promovabilitate a cursantilor este de 99,65% la examenele internationale si asta datorita metodelor interactive de predare, a faptului ca aici sunt cei mai buni profesori de limba engleza si ca se fac inclusiv simulari ale examenelor pentru ca rezultatele sa fie maximizate. In cateva cuvinte, Twinkle Star este cel mai bun centru de pregatire Cambridge din Romania.

Iata cateva dintre avantajele pe care le poti avea daca te decizi sa optezi pentru cursuri limba engleza pentru incepatori la Twinkle Star:

-te poti inscrie la o sesiune de testare gratuita

-poti afla la ce nivel te situezi in ceea ce priveste cunostintele tale de limba engleza pentru a opta  pentru un anumit curs

-poti solicita o pre-testare de tip Cambridge pentru a afla care examen ti se potriveste

-mai presus de toate, iti cladesti bazele pentru a stapani limba engleza sau, dupa caz, daca nu esti incepator, iti consolidezi cunostintele de limba engleza pentru a fi cu un pas mai aproape de implinirea visului tau.

Cursurile de limba engleza se desfasoara online pe platforma zoom. Un abonament la Twinkle Star pentru cursuri de limba engleza include 32 de sedinte, fiecare dintre ele a cate doua ore. In pretul fiecarui curs in parte este inclus si manualul de studiu pentru anul respectiv. Totul se desfasoara simplu inca de la primul pas. Se incepe cu sustinerea unui test online pentru a afla la ce nivel te situezi si care este cel mai potrivit curs pentru tine. Urmeaza inscrierea la grupa care este potrivita, dupa care nu iti ramane decat sa participi pe zoom la sedintele de curs si sa te bucuri de toate avantajele pe care invatarea limbii engleze ti le poate aduce.

Printre avantajele oferite de Twinkle Star cursantilor se numara:

-programa de lucru moderna care permite participarea la examenele Cambridge

-cursuri interactive de limba engleza cu interactiune directa cu profesorul pe intreg parcursul sedintelor de curs, chiar daca aceste cursuri se desfasoara online

-rata foarte mare de promovabilitate

-simulari ale probelor de la examenele Cambridge

-profesori care sunt deopotriva pedagogi si psihologi, ceea ce face ca fiecare cursant in parte, si in mod special copiii, care sunt mai sensibili, sa capete incredere in el si sa se bucure pe deplin de aceasta experienta fara sa aiba impresia ca depune vreun efort; progresele vor fi nu numai in plan didactic, ci si uman.

Faptul ca poti invata online o limba straina, beneficiind de cei mai buni profesori din tara, fara sa iesi din intimitatea casei tale, eu cred ca este cel mai mare avantaj.

Daca toate cele de mai sus te-au convins ca merita sa alegi cursuri de limba engleza pentru incepatori sau avansati de la Twinkle Star, atunci eu iti las mai jos cateva dintre modalitatile prin care te poti inscrie la un asemenea curs. Iti doresc mult succes!

Date de contact:

Iasi – Șoseaua Națională, nr. 5, parter, 700415. Telefon 0371 504 305

Botosani – Str. 1 Decembrie, nr. 27, B, 710245. Telefon 0799 177 077

Piatra Neamt – Bd. 9 Mai, bl. 10, sc. B, parter, ap. 22, 610025. Telefon 0371 504 305

E-mail office@twinklestar.ro

Mai multe detalii despre cursuri & examene Cambridge @Twinkle Star:

Informații ÎNSCRIERI CURSURI ENGLEZĂ ADULȚI: Contactează firma pe secretariat@twinklestar.ro sau telefonic – 0371.504.305.

DESCARCĂ ANEXA (pui link anexa adulti) necesară pentru înscrierea la cursuri, semnează și trimite documentul prin email.

Informații ÎNSCRIERI EXAMEN CAMBRIDGE: Contactează firma pe examene@twinklestar.ro sau telefonic – 0726.386.046.

Ramai la curent cu noutatile oferite de Centrul Lingvistic “Twinkle Star” urmarind pagina lor de facebook.