Într-o lume în care impactul vizual are un atât de mare efect, omul învață să își pună în valoare frumusețea naturală, să își amplifice farmecul primit de la mama natură, apelând la saloane de înfrumusețare. Oamenii au învățat că cei care fac o școală de beauty au șansa de a câștiga foarte mulți bani, căci fiecare dintre noi este dispus să cheltuie o parte din câștig pentru a arăta bine și a face impresie bună oriunde ar merge, fie că vorbim despre cosmetică, manichiură – pedichiură, unghii false, gene false, coafor, nail art sau tatuaj cosmetic.

Tocmai de aceea, cei care se decid să facă un curs (sau mai multe, dacă vor cu adevărat să aibă o carieră înfloritoare) în domeniul înfrumusețării, să afle secretele de la profesioniști dedicați, ar trebui să aleagă cu atenție școala de beauty, în functie de ceea ce vor avea de câștigat în viitor din meseria aleasă, căci acesta este scopul: investiție făcută astăzi, pentru viitor. Nu trebuie să se uite numai la banii pe care îi vor avea de dat, deoarece prețul cursurilor în domeniul înfrumusețării este plătit o singură dată în viață, ci și la beneficiile pe care acest preț le poate aduce, la cât este de flexibil programul cursurilor și dacă oferă suficient de multe ore de practică, pentru că la teorie ne pricepem toți, dar puțini pot tunde, coafa, pune unghii false sau cosmetiza un ten.

Academia Constantine, școală de beauty, lider de piață în cursuri pe domeniul înfrumusețării, oferă cursuri acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), Ministerul Muncii și Ministerul Educației, modele de curs bonus, posibilitatea de achitare în rate, săli de curs dotate corespunzător pentru practică, asistență de specialitate și după terminarea cursurilor, diplome recunoscute internațional la absolvirea cursurilor, conform Convenției de la Haga din 05.10.1961.

Datorită bunul renume dobândit de-a lungul timpului, Academia Constantine primește constant oferte de angajare de la saloanele din București, ceea ce face ca toți cei ce promovează cursurile acolo să își găsească imediat un loc de muncă. Înscrierile pentru cursurile în domeniul înfrumusețării se pot face direct prin telefon, la numărul 0733 649 387, online, prin completarea unui formular pe care îl vor găsi pe Constantine.ro sau la sediul din strada Dionisie Lupu nr 65, etaj 2, interfon 12C, zona Metrou Piața Romană, cu buletinul de identitate.

Acte necesare dosarului de înscriere:

-copie după certificatul de naștere

-copie dupa certificatul de căsătorie (unde este cazul)

-copie după ultima diplomă de studii (în functie de curs, nivel de învățământ obligatoriu)

-adeverință medicală cu mențiunea ”apt pentru cursul de: cosmetică, manichiură pedichiură, unghii false sau coafor”, în funcție de cursul ales.

Cursantii trebuie să știe că în acest domeniu, pe lângă abilitățile și tehnicile dobândite, au nevoie de bune abilități de comunicare, pentru a interacționa ușor cu clienții. Ce anume se învață la aceste cursuri de înfrumusețare?

Cursul de cosmetică: tratamente faciale în funcție de tipul de piele și de necesitate, pensat, machiaj, epilat, tratamente corporale.

Curs manichiură – pedichiură: realizarea în mod profesionist a tratamentului, pentru obținerea unui aspect apreciat de client.

Curs unghii false: aici se pune în mod special accentul pe practică. Se învață proceduri de construcție, se asimilează cunoștințe despre materialele folosite, igienă și protecția muncii. Cursanții vor învăța despre cum se aplică tipsuri, cum se realizează construcții cu gel și acryl, etc.

Curs coafură: realizarea de tehnici diverse de coafat în funcție de fizionomie, eveniment, adaptarea coafurii conform ținutei, uscarea părului, taparea, pieptănarea, finisarea coafurilor, efectuarea tratamentelor capilare, nuanțarea părului prin decolorare sau vopsire, etc. Pentru participarea la acest curs se solicită diploma de absolvire a 8 clase.

Curs tatuaj cosmetic: Tatuajul cosmetic este folosit în special pentru corectarea defectelor, dar și pentru sublinierea trăsăturilor feței. Cursantul va învăța despre machiajul semi-permanent, ce are o tot mai mare căutare. Aceste cursuri se desfășoară individual, sub îndrumarea unui specialist estetician.

Curs gene false: și acest curs se desfășoară individual, pentru că tehnica aplicării genelor false fir cu fir, bandă sau mănunchi necesită o atenție sporită.

Curs nail art: gândit în special pentru cei care au înclinații artistice, care vor să exploateze acest domeniu nou, fascinant, care vor să obțină rezultate deosebite și să se mândrească cu adevărate opere de artă. Printre tehnicile predate aici se numără “Pictura în Ploaie” (tehnica de realizare a efectelor shadow, degradeuri în două sau mai multe culori) și tehnica One Stroke (se bazează pe o anumită tehnică care nu necesită o mare îndemânare din punct de vedere artistic).