Luna septembrie le aduce celor interesati o noua etapa din ciclul cursuri manichiura, organizate de catre Academia Constantine, lider pe piata in domeniul infrumusetarii. Inscrierile si cursurile se desfasoara la sediul din Strada Dionisie Lupu nr.65, etaj 2, interfon 12C, sector 1, Bucuresti, zona Metrou Piata Romana. Durata unui curs este de doua luni, iar tariful este de 590 lei. Luna aceasta, ca un bonus, firma ofera gratuit modului de nail art, pictura pe unghii. Mai multe detalii puteti afla sunand la numarul de telefon 0733 649 387.

Daca va intrebati ce anume se invata la aceste cursuri de manichiura, iata o scurta lista:

-executarea ireprosabila a manichiurii si pedichiurii clasice

-cunoasterea in amanunt a ustensilelor folosite

-cunoasterea si invatarea regulilor de igiena

-manichiura la cald

-manichiura frantuzeasca

-realizarea manichiurii si pedichiurii in functie de cerintele clientului

-tratamentul cu parafina pentru maini si picioare

-executarea masajului pentru maine si picioare

Am avut in viata o perioada in care imi doream sa fac un asemenea curs, strict pentru mine, pentru a nu mai apela la nimeni atunci cand vreau sa imi fac manichiura sau pedichiura, caci nu mereu am fost multumita de serviciile primite, nu mereu am avut disponibilitatea de a petrece ore bune intr-un salon de infrumusetare. Se intampla uneori sa chem la mine o prietena pentru a-mi face manichiura, caci singura ma chinuiam si ma enervam, pana cand mi-am dat seama ca pot fi ambidextra fara efort, doar gandind. :)

In ultimii ani am devenit mai putin pretentioasa, am mai putin timp liber, iar una dintre prietenele mele, cea care imi facea candva manichiura, s-a mutat din oras, lasandu-ma sa ma ocup singura de acest aspect sau sa imi caut un salon ok aproape de casa. Le invidiez pe cele care stiu sa isi dramuiasca timpul, sa isi rezerve timp pentru mici rasfaturi, care pot renunta la alte mici placeri pentru a se ingriji asa cum se cuvine, sub mainile unor profesionisti formati la astfel de cursuri.

Daca sunteti interesati sa faceti un curs de manichiura pedichiura, probabil cuvintele celor de la Academia Constantine sunt exact impulsul pe care il asteptati pentru a trece la fapte:

“„Full service” este expresia folosita din ce in ce mai des in saloanele de infrumusetare. Academia Constantine te invata baza, detaliile si secretele prin care vei putea sa raspunzi in mod profesionist cerintelor pietei. Un client care poate beneficia de servicii complete de la o singura persoana, este un client castigat. De aceea este important ca tu sa fii un expert in frumusete si sa stii sa oferi servicii ireprosabile. Astfel, meseria si de ce nu, afacerea ta va fi mereu profitabila si iti va aduce cele mai mari satisfactii.”