Mi s-a ivit ocazia de a invata limba engleza cand aveam opt ani, la scoala. Nu am profitat niciodata in viata mea de elev, caci mi s-a parut inca de la inceput foarte grea. Cine s-ar fi gandit ca, la o distanta de aproape 40 de ani, voi avea nevoie de engleza ca de aer? Cand am decis sa ne mutam in Scotia, inima mi s-a facut cat un purice. Am incercat sa recuperez toti anii irositi in scoala, insa mi-am dat seama rapid ca este dificil la aceasta varsta sa invat o limba straina. Am facut si fac in continuare eforturi mari pentru a acumula noi cunostinte si sper ca intr-o zi sa pot spune ca limba engleza nu mai are secrete fata de mine. Dragi parinti, as vrea sa va vin in ajutor anuntand pe blog faptul ca exista posibilitatea de a gasi cursuri engleza copii bucuresti, ca sa le usurati micutilor drumul in viata, caci nu se stie niciodata incotro ii vor purta pasii.

Parintii mei invatasera la scoala doar franceza si rusa. Profesorii pe care i-am avut de-a lungul timpului nu au facut nici un efort pentru a ma indemna sa iubesc limba engleza, iar cursuri private nu existau pe atunci. Astazi situatia este diferita, pentru ca puteti alege sa va duceti micutii la cursuri engleza copii sector 1, sa le oferiti tot suportul necesar, chiar daca voi, din diverse motive, nu aveti timp sau cunostinte pentru a-i ajuta personal. Aceste cursuri de limba engleza pentru copii din Bucuresti sunt tinute de catre profesori de limba engleza care au absolvit universitati de profil si detin diplome de masterat sau doctorat, oameni dedicati meseriei alese, oameni care isi doresc sa aiba permanent rezultate exceptionale.

Ca o informatie suplimentara, vreau sa va spun ca Docentisimo ofera cursuri engleza pentru copii de orice varsta, dar si pentru adulti, insa astazi vreau sa ne concentram pe cursuri engleza copii bucuresti. De ce recomand Docentisimo? Pentru ca aici se invata limba engleza intr-un mod placut, fara pic de stres, dar cu efecte surprinzatoare, caci se urmareste ajungerea la examenele de tip Cambridge:

-examene YLE (Cambridge Young Learners English)

-examene KET (Key English Test)

-examene PET (Preliminary English Test)

-examene FCE (First Certificate in English)

-examene CAE (Certificate in Advanced English)

-examene IELTS (International English Language Testing System)

Cursurile folosite la Docentisimo sunt de fapt materiale didactice ale unor edituri de prestigiu si sunt in diverse forme: atat scrise, cat si in variante audio si video. Grupele de elevi sunt foarte mici, lucru care este benefic micutilor, caci profesorii se pot concentra pe fiecare elev in parte. De asemenea, in grupele de copii, la fiecare curs in parte profesorii au pregatite jocuri si multe activitati interactive care transforma invatarea limbii engleze intr-o ocupatie placuta, relaxanta, atractiva. Pentru parintii care cauta cursuri engleza copii sector 1 vreau sa mai spun ca Docentisimo inseamna program flexibil, inseamna educatie prin metode moderne, inseamna dezvoltarea creativitatii elevilor, inseamna (mai presus de toate) invatarea limbii engleze intr-un mod corect si placut, astfel incat aceste cursuri chiar sa le fie de ajutor pe mai departe copiilor.

Considerati ca acest articol este util celor ce cauta cursuri engleza copii bucuresti sau cursuri engleza copii sector 1? Va rog sa il dati mai departe, pentru ca informatiile sa ajunga la persoanele interesate.