Viața ar trebui trăită în pași de dans, căci nimic nu eliberează mai repede corpul de tensiunile acumulate și nu aduce în suflet o stare de bine așa cum o face dansul. Citeam într-o carte despre India că oamenii care trăiesc acolo își manifestă bucuriile dansând, indiferent dacă sunt în casă, în club sau chiar pe stradă. Pentru indieni, dansul este o pasiune de nestăvilit, un mod de viață. Cum văd românii dansul? Probabil cei care ar îndrăzni să se manifeste liber, să danseze oricând și oriunde, ar fi priviți cu mirare, mai ales că mulți nu se pricep la dans și nu au curajul de a se bucura de el decât acasă ori la petrecerile restrânse. Dar iată că lucrurile se pot schimba măcar pentru cei care doresc să învețe, pentru cei care doresc să beneficieze de opțiunea de a participa la cursuri dans Bucuresti.

Școala de dans Triumph Dance Academy, una dintre cele mai apreciate școli de dans din România, oferă celor interesați cursuri de dans modern și sportiv pentru copii, cursuri de dans de societate pentru adulți și cursuri dansul mirilor. În plus, pentru anumite evenimente, școala de dans Triumph Dance Academy pune la dispoziția celor interesați dansatori profesioniști care să încălzească atmosfera. Există, așadar, posibilitatea de a învăța să dansăm, indiferent de vârstă sau de condiția fizică pe care o avem. Atât antrenorii medaliați cu aur la numeroase competiții de dans, cât și cursanții Școlii de dans Triumph Dance Academy au destule motive de mândrie, căci au înregistrat și continuă să înregistreze multe performanțe. 

Mi se pare firesc să existe rezultate notabile acolo unde atmosfera e plăcută, unde dotările sunt complete, iar calitatea serviciilor oferite este ireproșabilă. Școala de dans Triumph Dance Academy este mai mult decât un concept modern, unic, este locul unde persoane de toate vârstele învață să danseze, se redescoperă, deschid noi capitole în viețile lor. La această școală de dans vin copii care vor să practice dansul sportiv, dansul modern, dar și tineri care se pregătesc pentru nuntă și vor să le iasă perfect unul dintre cele mai plăcute momente ale evenimentului – dansul mirilor. De aceea mulți aleg să facă niște cursuri dans nunta, astfel încât să poată dansa perfect blues-ul preferat, un clasic vals vienez, un tango sau orice alt stil de dans doresc.

Instructorii de dans ai școlii Triumph Dance Academy au o experiență de peste șapte ani în ceea ce privește cursul de dans pentru nuntă și, pe lângă lecțiile propriu-zise, pot oferi cursanților consiliere în alegerea, înțelegerea și punerea în practică a unei coregrafii adecvate momentului, dar și personalității cuplului care se pregătește pentru nuntă. Pentru aceste cursuri de dansul mirilor, ca și pentru orice alte cursuri (dansuri de societate pentru adulți, cursuri de dans sportiv pentru copii, dansuri populare, dansuri orientale), doritori se pot înscrie folosind formularul online disponibil pe site-ul Școlii de dans Triumph Dance Academy.

Trebuie să știți că școala dispune de două locații pentru cursuri dans București, situate în Str. Brândușelor nr. 2 – 4, Sector 3 și în Str. Dr Sergiu Dumitru, nr.5, sector 1. Prețurile sunt foarte mici, lucru demn de luat în seamă și de povestit și altora, deoarece dansul, practicat fie de plăcere, fie ca pe un sport relaxant sau pentru performanță, aduce în viața omului multe beneficii, dintre care amintesc acum doar condiția fizică excelentă, o sănătate de fier, o permanentă stare de bine și, de ce nu?, bucuria de a putea dansa oricând și oriunde.

Fondatorul școlii de dans Triumph Dance Academy este Iulian Panait – antrenor principal acreditat de Federația Română de Dans Sportiv, dansator profesionist, dublu campion național, dublu vicecampion național și reprezentat al României la trei Campionate Mondiale de dans sportiv, iar asta spune totul despre apreciata școală de dans pe care o recomand.