Bacalaureatul pare un soi de sperietoare pentru tot mai multi tineri. Facultatea, un vis pe care nu il vor putea atinge. Nu vom discuta aici motivele pentru care scoala romaneasca se afla in impas, ci vom incerca sa gasim alternative pentru tinerii ce bat la poarta vietii, in cautarea unei noi sanse, in locul celei deja ratate. Fara diploma si fara experienta, prea multe sanse nu par a fi pentru ei, mai ales ca circula zvonuri despre oameni cu facultate care nu isi pot gasi jobul potrivit. Solutia cea mai la indemana ar fi sa faca un curs de specialitate, in domeniul care ii atrage cu adevarat.

In ultimul timp nu doar fetele, ci si baietii, isi indreapta pasii spre cursuri cosmetica, spre cursuri de coafor,  cursuri unghii false sau alte subdomenii ale infrumusetarii, caci ele pot oferi oportunitati pentru o viata mai buna, chiar si in lipsa diplomelor scolare, mai ales daca exista interes, pasiune pentru asa ceva, caci fara pasiune nimic nu iese bine. Facand un curs in domeniul infrumusetarii, se deschid noi usi pentru viitorul unui tanar. Un curs de coafor ii poate indrepta tanarului pasii spre un salon de infrumusetare, spre vasele de croaziera, spre studiourile foto, spre industria cinematografica, spre teatru sau chiar spre o afacere proprie.

Academia Constantine organizeaza astfel de cursuri, oferind tinerilor (si nu numai) oportunitatea de a-si schimba destinul. Toate diplomele de calificare sunt eliberate de catre Ministerul Muncii si Educatiei, inscrierea la cursuri pana la sfarsitul lunii iunie aduce reduceri substantiale la plata, iar transformarea dintr-un tanar fara sanse intr-un profesionist ce are intreaga lume la picioare se realizeaza in numai 4 luni, atat cat dureaza un curs de coafor. Daca doriti sa aflati ce se invata la acest curs, va invit sa cititi mai jos lista pe care am selectat-o pentru voi:

-diagnosticarea tipurilor de ten;
-indrumarea clientului;
-realizarea vopsirii parului;
-executarea decolorarii;
-realizarea decapajului;
-spalarea parului;
-executarea tratamentelor capilare;
-realizarea coafurilor;
-realizarea coafurilor de stil/ocazie;
-executarea ondulatiei permanente;
-realizarea tipurilor de tunsori pentru femei in functie de trend, fizionomie, varsta, etc.

Nu dati cu piciorul sanselor ce se ivesc! Daca va atrage acest domeniu si considerati ca ati putea face fata, profitati de locurile care mai sunt disponibile si mergeti la cursuri. Mai multe detalii gasiti intrand pe linkul de mai sus, sunand la numarul de telefon 0733 649 387 sau direct la sediul din Strada Dionisie Lupu, etaj 2, sector 1, Bucuresti. Zona Metrou Piata Romana.