A fost un simplu vis, insa mi s-a parut atat de real, incat m-am trezit si m-am decis sa caut informatii pentru a putea scrie pe blog, sa le fiu altora de folos. In visul meu se facea ca o bloggerita cu care sunt prietena se plangea ca nu gaseste transport aeroport, ca pret de o zi a tot cautat pe internet transport Braila Otopeni si nu a gasit nimic, desi ar fi fost dispusa sa plateasca oricui, indiferent de preturi. Eu nu cred ca realitatea e chiar atat de rea, insa prefer sa ma opresc o clipa din orice alta treaba si sa le spun celor care sunt interesati de transport aeroport ca pot gasi curse Braila Otopeni daca suna la numarul de contact gasit pe site-ul Transfero.ro. Nu as fi recomandat aceasta firma daca nu as fi intrat eu prima data pe site pentru a verifica. Am descoperit ca au preturi uimitor de mici pe ruta Braila Otopeni, preturi incepand de la 2, 99 euro.

Iata ca visul meu era fals. Pentru braileni e destul de usor sa gaseasca transfer aeroportul Otopeni, ba chiar au si avantajul unui pret foarte mic. Calatoria de transport Braila Otopeni dureaza aproximativ trei ore si jumatate si se desfasoara in cele mai bune si mai sigure conditii. Curse Braila Otopeni puteti rezerva in orice zi, la orice ora, daca intrati pe site-ul celor de la Transfero. Eu stiu din proprie experienta cat este de important sa gasesti in timp util transport aeroport, fie ca pleci din tara, fie ca vrei sa te intorci, deoarece in zona aeroportului nu exista mijloace de transport in comun, taxiurile au preturi foarte mari, iar oamenii sunt grabiti, obositi, au bagaje etc.

Desi exista zilnic curse Braila Otopeni, sfatul meu este sa va rezervati bilete din timp, ca sa fiti siguri ca prindeti locuri la cursa pe care o doriti. In plus, procedand in acest fel veti observa ca beneficiati de tarife mai bune, astfel incat calatoria sa fie facuta cu inima usoara si cu zambetul pe buze la gandul economiei neasteptate. Sa mergi o cursa Braila Otopeni cu bilet al carui pret incepe de la nici trei euro mi se pare excelent. Desigur, Transfero are curse si din alte zone ale tarii, asa ca puteti intra fara grija daca urmeaza sa calatoriti spre Otopeni.