Skip to main content

Cuptorul unde vrăjitorii cântă și descântă

Bloguri despre iubire? Nu trebuie să căutați mai multe. Aici veți putea găsi totul despre dragoste. Poate că uneori, citind, veți avea nevoie de ventilație artificială, iar alteori de un gram de imaginație pentru a vizualiza tabloul, însă la final am convingerea că îmi veți mulțumi. Voi amesteca în eprubetă un snop de crini parfumați, patru frunze de mentă, o biluță de mămăligă (dragostea trece prin stomac, nu?) și praf incolor de stele căzătoare. Nu-s eu mai cu moț decât alte vrăjitoare, dar jur că pot face dintr-o basma o bocceluță în care orice doritor să ascundă laolaltă amintiri, speranțe, doruri și tot ceea ce mai contează. Veți avea nevoie doar de mufa potrivită pentru a trece de la blogul de femeie simplă la cea mai înverzită și parfumată alee a vieții. Căutați bine pe blog și (mai ales) în suflet.

Pentru că sunt o vrăjitoare bună, astăzi vă pun la dispoziție o rețetă veche, nu prea complicată, pe care să o folosiți ca să aduceți la voi dragostea. Dragostea pentru scris. Amestecați bine cele 13 cuvinte (gram, mot, basma, alee, bocceluta, menta, crini, mamaliga, snop, incolor, eprubeta, mufa, ventilatie), adăugați cerneală din belșug și suflați asupra acestui amestec praf incolor de stele căzătoare. Puneți poțiunea la foc în cuptorul unde vrăjitorii cântă și descântă o dată pe săptămână. Beți din când în când câte un strop din această fiertură și veți putea intra în Dansul vrăjitoarelor pentru a vedea viața în roz.

PS de mare importanță: Nu dați clic pe linkuri! Sunt atinse de un virus care contaminează, de un duh care vă poate împinge către nebunia de a iubi cuvintele și de a le folosi pentru a scoate în lume texte fel de fel.

Comments
 • Codul genetic al câinelui | Iubesc Viaţa August 8, 2016 at 7:21 am

  […] vom fi mai aproape de soare și vom simți cum ne topim încetinel sub razele unui august de cuptor. În codul meu genetic este înscrisă o regulă de aur: întotdeauna câinele va face tot ceea ce […]

 • rudia August 8, 2016 at 3:22 pm

  🙂
  Tot zic că m-aș apuca și eu de joacă…Nuș’ ce aștept…

  • Vienela August 8, 2016 at 3:23 pm

   Paote o invitatie speciala? :p

   • rudia August 8, 2016 at 3:33 pm

    Văleeeu! Să zică lumea că-s fițoasă??? :-)))
    Cred că trebuie să mai elimin din lucrurile neesențiale din jurul meu și să-mi fac timp de „joacă” 🙂

    • Vienela August 8, 2016 at 3:34 pm

     Asa cred si eu! Joaca e foarte importanta, chiar si in viata adultilor!

     • rudia August 8, 2016 at 3:53 pm

      corect! 😉

 • Matilda August 9, 2016 at 5:42 am

  Da, da, periculoase linkuri! Cele mai multe dau dependenţă de… condeiul vinelean. 😀

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.