Bloguri despre iubire? Nu trebuie să căutați mai multe. Aici veți putea găsi totul despre dragoste. Poate că uneori, citind, veți avea nevoie de ventilație artificială, iar alteori de un gram de imaginație pentru a vizualiza tabloul, însă la final am convingerea că îmi veți mulțumi. Voi amesteca în eprubetă un snop de crini parfumați, patru frunze de mentă, o biluță de mămăligă (dragostea trece prin stomac, nu?) și praf incolor de stele căzătoare. Nu-s eu mai cu moț decât alte vrăjitoare, dar jur că pot face dintr-o basma o bocceluță în care orice doritor să ascundă laolaltă amintiri, speranțe, doruri și tot ceea ce mai contează. Veți avea nevoie doar de mufa potrivită pentru a trece de la blogul de femeie simplă la cea mai înverzită și parfumată alee a vieții. Căutați bine pe blog și (mai ales) în suflet.

Pentru că sunt o vrăjitoare bună, astăzi vă pun la dispoziție o rețetă veche, nu prea complicată, pe care să o folosiți ca să aduceți la voi dragostea. Dragostea pentru scris. Amestecați bine cele 13 cuvinte (gram, mot, basma, alee, bocceluta, menta, crini, mamaliga, snop, incolor, eprubeta, mufa, ventilatie), adăugați cerneală din belșug și suflați asupra acestui amestec praf incolor de stele căzătoare. Puneți poțiunea la foc în cuptorul unde vrăjitorii cântă și descântă o dată pe săptămână. Beți din când în când câte un strop din această fiertură și veți putea intra în Dansul vrăjitoarelor pentru a vedea viața în roz.

PS de mare importanță: Nu dați clic pe linkuri! Sunt atinse de un virus care contaminează, de un duh care vă poate împinge către nebunia de a iubi cuvintele și de a le folosi pentru a scoate în lume texte fel de fel.