Sub geamurile mele se adună, seară de seară, o mulțime de vecine dornice să împărtășească prietenelor tot ceea ce au trăit peste zi. Datorită lor sunt la curent cu prețurile din piață, cu problemele de sănătate ale micuților din bloc și, mai nou, cu tot ceea ce înseamnă echipamente horeca. Una dintre vecine s-a angajat de curând în bucătăria unui restaurant cunoscut de pe la noi. Tot de curând patronul ei a achiziționat niște cuptoare deosebite (încă nu am aflat dacă le-a cumpărat de la ContiGrup sau din altă parte) care îi dau de furcă fetei. Nu pentru că nu ar funcționa perfect, ci doar din cauza faptului că “oricât ar da cu detergenți și cu lavete fine pe ele pentru a le curăța, mereu rămân urme”. De câteva ori am vrut să ies la geam pentru a-i spune că s-au inventat soluții care curăță perfect materialul din care sunt făcute aceste cuptoare, lăsându-le oglindă. Apoi m-am răzgândit. Ar însemna să nu mai scap de tutuiala lor.

Dar voi puteti vedea aici gama de cuptoare gastronomice de la ContiGrup pentru a înțelege mai bine despre ce fel de echipamente horeca vorbesc. Știu de la B., o prietenă care are un fast food, că există soluții care lasă cuptoarele strălucind de curățenie (parcă ar fi o reclamă tv :) ), dar nu mai rețin numele respectivei soluții. O găsiți voi, dacă vreți să folosiți așa ceva. Pot, în schimb, să vă îndrum către ContiGrup în cazul în care doriți să achiziționați echipamente horeca de bună calitate, “Solutii inovative pentru cuptoare gastronomice profesionale. Comanda online cuptoare profesionale bucatarie horeca de la Conti Grup” – după cum scrie chiar pe site-ul dumnealor.

“RETIGO VISION reprezinta o generatie de cuptoare combi optimizate, unice prin faptul ca aduc ultima tehnologie de preparare a celor mai solicitate feluri de mancare din bucataria internationala. Acopera atat exigentele consumatorilor, cat si cele ale utilizatorilor, reprezentand o oportunitate imensa pentru afacerea dvs: veti putea servi mancaruri de calitate clientilor, care se vor intoarce mereu la dumneavoastra.”

“Echipamentele pe care Conti Grup le distribuie sunt de o calitate incontestabila, menite sa va deserveasca ani de zile fara probleme. De aceea suntem alaturi de partenerii nostri din momentul in care se are in vedere investitia – pentru a acorda consultanta pertinenta – precum si pe intreg parcursul exploatarii echipamentelor. Rezultatul? Performanta de top calibrata la adevaratele noi si o exploatare fara griji.”

cuptoare gastronomice