Avea sotul meu permis de conducere de vreo 13 ani cand ne-am cumparat prima masina. Eu inca ezit sa dau de permis, desi ar cam fi necesar, tinand cont ca locuim intr-o tara in care, pentru a te deplasa din punctul A in punctul B, ai neaparat nevoie de masina. La inceput nu stiam nimic despre masini, in afara de faptul ca toate au volan, pedale, faruri, anvelope etc. In timp, din greseala in greseala, am inceput sa invatam tot mai multe.

Inca nu am ajuns la stadiul in care ne-am putea repara singuri masina si nici nu avem deocamdata nevoie. Renault Kadjar, masina cu care ne deplasam acum, a venit cu tot felul de garantii si revizii viitoare. Dar imi aduc aminte razand de o intamplare legata de anvelope. Aveam o alta masina, un Ford abia cumparat. Mihai, stiind ca se apropia iarna, mi-a spus ca toata lumea cumpara anvelope iarna din timp si ca ar trebui sa facem si noi acelasi lucru.

Pentru ca eram usor cu pluta in ceea ce priveste anvelopele de iarna, ca si cele de vara, am oprit la primul service care ne-a iesit in cale si am intrebat ce fel de anvelope de iarna ne-ar trebui pentru masina abia achizitionata. Mecanicul s-a apropiat de autoturism, s-a uitat o clipa la roti, s-a uitat lung la noi, dupa care ne-a spus, incercand sa se abtina sa nu rada in hohote: masina voastra are anvelope de iarna noi, abia schimbate. De ce ati vrea sa cumparati altele?

Am ras si noi, desi ne ardeau obrajii de rusine, si am plecat multumind pentru favor. Si spun asta pentru ca intamplarea cu anvelopele noi a avut loc in Scotia. Nu cred ca am fi primit acelasi tratament daca am fi fost in Romania. Si, daca tot am adus vorba despre anvelope si despre Romania, vreau sa va spun ca omul gospodar isi cumpara anvelope iarna din timp, inainte de venirea inghetului, si o face cautand ceea ce ii trebuie la Anvelostar Anvelope.

Dupa cum spuneam, eu nu ma pricep la nimic din ceea ce inseamna masini, cu cateva mici exceptii: pot observa cand o anvelopa are probleme, pot sesiza schimbari in zgomotul motorului, pot spune daca un scaun de masina este comod sau nu, pot chiar sa observ daca soferul nu da semnal cand intra in sensul giratoriu. Orice altceva referitor la masina ma depaseste, asa ca las cumpararea si schimbarea anvelopelor in grija expertilor.

La Anvelostar Anvelope veti gasi o multime de produse, toate la preturi deosebite. Veti gasi nenumarate marci de anvelope, astfel incat sa puteti alege exact ceea ce aveti nevoie pentru masina voastra. Mie mi-au atras atentia niste anvelope de iarna care au un nume fascinant: Imperial SNOWDRAGON. Daca as fi destul de talentata, probabil as scrie si o poveste inspirata din acest nume interesant.

Pentru ca nu sunt, ma rezum doar la a va recomanda un magazin online foarte bine aprovizionat cu anvelope de iarna. Desigur, la Anvelostar Anvelope veti gasi si anvelope de vara, all seson si off road. Garantia este de 2 ani, iar transportul se efectueaza in 24/48 de ore. Mai multe informatii la numarul de telefon 0377 101 542.