Cum vă descurcați în avion? Vă este teamă?

De fiecare dată când mă urc în avion, o fac cu inima deschisă și cu sufletul fremătând de nerăbdare să ajung acolo unde a fost plănuit. Mi-a plăcut mereu să zbor, chiar dacă prima experiență, acum foarte mulți ani, a fost un dezastru din cauza durerilor infernale pe care le-am avut când avionul a început să coboare. Simțeam că îmi va exploda capul. Atunci am jurat că nu ma voi mai sui vreodată în avion. Dar nu m-am ținut de cuvânt, desigur.

Oricât mi-aș dori să contribui la salvarea planetei și oricât de mari ar fi durerile pe care le experimentez de fiecare dată, sunt conștientă că acesta este un mijloc de transport indispensabil omului modern, mereu grăbit să ajungă la destinație. Pe lângă durerile de sinusuri care mă omoară încet, când zbor cu avionul mai trec printr-un soi de coșmar de la o vreme. Asta se întâmplă din cauză că soțul meu se teme grozav și reușește să îmi transmită și mie starea lui.

La orice mic zgomot sau mișcare bruscă a avionului, el se încordează tot și mă face să mă tem

Ultima dată am zburat spre Anglia (și retur, desigur), săptămâna trecută. La un moment dat, înainte de a ne urca în avion, am decis să ne facem un selfie, să arătăm lumii cam cum stăm timp de câteva ore. Era doar o glumă, desigur, și un motiv să scriu acum pe blog. Dar adevărul este că tensiunea în care stă el de fiecare dată mi se transmite și mie. La orice mic zgomot sau mișcare bruscă a avionului, el se încordează tot și mă face să mă tem.

I-am spus că data viitoare vom zbura cu avioane diferite, ca să mă pot bucura ca înainte. Nu o voi face. Nu îl pot lăsa singur tocmai când are nevoie de mine, nu-i așa? :D

Cum vă descurcați în avion? Vă este teamă?

Mi-ar plăcea să aflu despre voi. Cum vă descurcați în avion? Vă este teamă? Reușiți să vă bucurați de zbor și de priveliștea uimitoare care se deschide în fața ochilor uimiți?