Cum te poate urmări soţul pe facebook? Pentru primele detalii ale acestei poveşti, clic pe link. Pentru continuare şi pentru rezultatul micului concurs, rămâneţi aici. Obosit şi aproape leşinat din cauza căldurii, soţul meu a citit articolul, a zâmbit şi s-a arătat curios să vadă bazaconiile despre care pomenisem în articol. Ca să îl scutesc de un efort şi cu gândul că aşa se va amuza şi copilul, m-am oferit să citesc eu conversaţia pe care o purtasem cu domnul profesor şi cu Z. P. Neştiind că scrisesem despre o Călătorie în timp, m-au ascultat amândoi de parcă aş fi început să vorbesc în chineză. Conversaţia de pe facebook nu avea nici o noimă pentru ei…

Ai văzut cum discută între ei drogaţii? Băi, ăla vinde o găleată verde. Da, măi, e bună gogoaşa cu ciocolată. Când zici că pleci la mare, în august? Ce de spiţe are ăla la bicicletă. Aşa par să vorbească şi ăştia pe facebook, a rostit plictisit băiatul meu. Nu e nimic interesant! a sunat sentinţa pe care soţul nu a mai auzit-o, căci adormise deja. :)))

Câştigător a fost declarat Toma, care a spus: Cine cunoaşte marfa are încredere. Un om spiritual nu face pereche cu un obtuz.